Kuva: Getty Images

Arnold Schwarzenegger puhuu ahdistelusyytöksistään - "Olen astunut rajan yli monta kertaa"

11.10.2018 20:45 - Lauri Kujanpää - Luettu 113 kertaa

Schwarzeneggerillä on ollut menestyksekäs elokuva- sekä kehonrakentajaura.

Hollywoodin megatähti Arnold Schwarzenegger on ollut useasti syytettynä seksuaalisesta ahdistelusta. Varsinkin vuoden 2003 Kalifornian kuvernöörikampanjan aikana mies on useiden naisten mukaan lähennellyt heitä asiattomasti. Schwarzenegger on kertonut käyttäytyneensä rumasti naisia kohtaan vuosien aikana, mutta on myös sanonut, että ei muista tarkasti, mitä kaikkea hän on tehnyt. Vuonna 2011 mies kuittasi syytökset lauseella: ”Suurin osa niistä ei ole totta.”

Nyt hän on kertonut Men´s Healthin haastattelussa, että jos voisi mennä ajassa taaksepäin, hän haluaisi kohdella naisia kunnioittavammin.

- Kun katson taakseni, huomaan, että olen astunut rajan yli liian monta kertaa ja ensimmäiseksi haluan sanoa, että olen pahoillani. Kun minusta tuli kuvernööri, halusin tehdä selväksi, että kukaan ei saa tehdä näitä virheitä ja siksi ajoin naisten oikeuksia.

Schwarzenegger myös kertoo, että hänen maskuliinisuutensa on säilynyt samana vuosien aikana.

- Olen edelleenkin kuitenkin mies. En ole vaihtanut sitä, mikä olen. Nainen, johon olin alun pitäen eniten rakastunut, oli äitini. Kunnioitin häntä ja hän oli uskomaton nainen. Minulla on muutenkin suuri kunnioitus kaikkia naisia kohtaan.

Arnold Schwarzenegger aloitti uransa kehonrakentajana ja voitti lajin suurimman palkinnon Mr. Olympia -tittelin peräti seitsemän kertaa. Hänen menestyksekäs näyttelijänura käsittää muun muassa sellaisia suosittuja elokuvia kuten Terminator, Commando ja Total Recall. Hän toimi Kalifornian kuvernöörinä vuosina 2003-2011.

Lue myös: Arnold Schwarzenegger katuu hurjastelua rakastajattarien kanssa: "Jättimoka!"

Lue myös: Arnold Schwarzenegger kiidätettiin kiirelliseen sydänoperaatioon - twiittasi humoristisen viestin

Lähde: Yahoo

Kilpailut

Uusimmat