Tuhma tusina! American Car Show'n upeimmat messutytöt esittelyssä

19.04.2014 15:30 - Mikko Räsänen

Monet American Car Show -vieraat tulevat messuille ihailemaan upeiden autojen lisäksi myös kuumia messutyttöjä. Radio Cityn kuvaaja etsi messujen näyttävimmät promotytöt.  

American Car Show'n messutytön työ näyttää päällepäin helpolta. Useimmat on puettu pikkutuhman seksikkäisiin asuihin ja näyttää siltä, että heidän tehtävänsä on vain seistä autojen vieressä ylimääräisinä katseenvangitsijoina. Tosiasiassa monet autojen luona poseeraavat tytöt ovat kovan luokan promootioammattilaisia. Vaatii asennetta seistä korkokengissä neljä messupäivää aamusta iltaan, hymyillä jokaiselle ohikulkijalle ja poseerata sadoissa kuvissa messukävijöiden kanssa.

- Minusta on taidettu ottaa enemmän kuvia kuin tuosta autosta, eräs tytöistä kertoi nauraen.

- Monet vieraat haluavat vain ottaa minusta kuvan tai tulla yhteiskuvaan kanssani. Tehtäväni on kuitenkin saada myytyä lehtitilauksia, toinen tyttö kertoi työnsä haasteista.

Radio City arvostaa promootioammattilaisten tinkimätöntä työpanosta ja keräsi American Car Show'n parhaista parhaat promotytöt kuvagalleriaan.

Pari kuukautta sitten Helsingissä järjestettiin Moottoripyörämessut. Niiden kuumimpiin promotyttöihin pääset tutustumaan täällä. Jos taas haluat nähdä tämän vuoden American Car Show'n upeimmat autot, tutustu kuvagalleriaan täällä.

Kilpailut

Uusimmat