Kuva: Getty Images

Iron Maiden -nokkamies Bruce Dickinson saapuu Suomeen - luvassa lämminhenkinen tilaisuus

06.11.2018 12:00 - Reija Saarinen

Kyseessä on spoken word -henkinen tapahtuma.

Maailman suurimpiin metallibändeihin lukeutuvan Iron Maidenin laulaja Bruce Dickinson saapuu tammikuun 15. päivä Helsingin Kulttuuritaloille, jossa hän esiintyy ”spoken word”-henkisesti tuoreen What Does This Button Do -omaelämäkertansa tiimoilta.

Esitykseensä Dickinson sisällyttää otteita kirjastaan, elävöittää tarinoitaan kuvamateriaalilla ja katsojilla tulee olemaan mahdollisuus esittää hänelle kysymyksiä lämminhenkisessä keskusteluympäristössä.

Lipunhintaan sisältyy myös ”ruce Dickinson - omaelämäkerta. What does this button do? -kirja, jota on kuvailtu muunmuassa näkemykselliseksi ja viihdyttäväksi Rolling Stonen toimesta.

Bruce Dickinson aloitti uransa pubi-bändien laulajana 70-luvullla ja Iron Maideniin hän liittyi vuonna 1981. Hän lähti Iron Maidenista vuonna 1993 keskittyäkseen soolouraansa, mutta palasi bändiin vuonna 1999.

Musiikillisen uransa lisäksi Dickinson tunnetaan intohimostaan lentämistä kohtaan, mies lentää Iron Maidenin Ed Force One -lentokonetta bändin kiertueilla sekä on mukana ilmailualan yrityksissä.

Bruce Dickinson - ”What Does This Button Do” Speaking Tour

15.1.2019 - Kulttuuritalo, Helsinki

Lipunhinta alk. 59,00 € / 83,00 €

Lipunhinta sisältää palvelumaksun 4,00€ ja ”What Does This Button Do”-kirjan

Ikäraja: Sallittu | ovet 19:00

Ennakot: Ticketmaster

Lipunmyynti alkaa to 8.11.2018 klo 9:00

(kuva: Handout)

Lue myös: Bruce Dickinson sai motivaatiota syöpätaistelusta - "Ikinä ei tiedä, milloin täältä poistuu"

Kilpailut

Uusimmat