Kuva: Getty Images

Gene Simmons haastettiin oikeuteen - syynä sopimaton käytös naista kohtaan

07.12.2018 11:15 - Katariina Auvinen

Mies on ennenkin ollut raastuvassa, koska hänen on väitetty kourineen radiotoimittajaa.

Kissin nokkamies, Gene Simmons, 69, joutuu todennäköisimmin oikeuden eteen, koska miehen omistamassa ravintolassa työskennellyt nainen on nostanut miestä vastaan syytteen kourimisesta. Tarjoilijan mukaan hän olisi työskennellyt tiskarina Simmonsin omistamassa Rock & Brews -ravintolassa 2016. Simmons oli saapunut ravintolaan, jolloin nainen halusi ottaa miehen kanssa yhteiskuvan. 

Kuvan ottohetkellä Simmons olisi syytteen nostajan mukaan asettanut kätensä naisen haaroväliin. Asiasta uutisoi Daily Mail -julkaisu. Naisen mukaan hän huomasi vierailun aikana, että Simmons käyttäytyi hyvin seksuaalisesti latautuneesti muiden työntekijöiden kanssa. 

Syytteen nostajan mukaan Simmons oli vierailunsa aikana kosketellut naistyöntekijöiden hiuksia ja käskenyt heitä avaamaan paitojensa nappeja alemmas. 

Kyseessä ei ole ensimmäinen haaste, jonka mies on saanut seksuaalisesta ahdistelusta. Vuosi sitten radiotoimittaja nosti syytteen miestä vastaan. Toimittaja oli tullut tekemään juttua ravintolan avajaisista ja haastatellut samalla Simmonsia. Simmons oli toimittajan mukaan kourinut häntä haastattelun aikana. 

Mies itse on kiistänyt syytökset. 

Lue myös: Gene Simmons kertoo, mikä KISS-hitti häntä ärsyttää eniten - "Mietin vain, että tappakaa minut"

Lue myös: Gene Simmons luuli keskustelleensa Kurt Cobainin kanssa - totuus selvisi vuosien päästä

'Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat