Kuva: All over press

Nikki Sixxistä, 60, tulossa isä steriloininsta huolimatta - paljasti, miten hedelmöitys onnistui

01.03.2019 14:45 - Niki Miettinen - Luettu 1 072 kertaa

Nikki Sixxin vaimo on jo viidennellä kuulla raskaana.

Mötley Crüe -yhtyeen basisti Nikki Sixx, 60, oli saanut vaimonsa Courtney Bingham, 33, raskaaksi vuoden 2007 vasektomialeikkauksesta huolimatta, koska pariskunta oli turvautunut keinohedelmöitykseen. Bingham on nyt viidennellä kuulla raskaana.

Artisti oli ilmoittanut aikaisemmin tänä vuonna lapsen olevan tytär, josta voit lukea lisää täältä.

Monet Sixxin fanit olivat yllättyneitä, kun saivat tietää basistin saavan uuden lapsen, koska tiesivät hänen vasektomialeikkausksestaan. Vasektomia on steriloinnin menetelmä miehille, jonka jälkeen miehen siittiöt eivät kulje kiveksistä pois.

Artisti kertoi tuolloisen päätöksen johtuneen riitaisasta avioerostaan Donna D’Erriconista, 50. Parilla on yksi lapsi yhdessä ja eron aikana pari ajautui pahoihin riitoihin elatusmaksuista. 

- Olin kerran naimisissa itse saatanan kanssa ja sanoin silloin, etten aio elää loppuelämään oikeudessa riitelemässä lapsieni elättämisestä. Päätin tuolloin, etten ajaudu enää uudelleen samaan tilanteeseen.

Sixx kuitenkin kertoi USA Today -julkaisun haastattelussa kaivanneensa isänä olemista, tavattuaan nykyisen vaimonsa Binghamin.

- Muistan ikävöineeni isänä olemista. Minulla ei ikinä ollut isää ja olen aina rakastanut isänä olemista. Lapseni ovat kuitenkin jo aikuisia, ja minulla on heidän kanssaan hyvät välit.

Aviopari oli artistin mukaan miettinyt sitä, että kannattaako heidän yrittää purkaa vasektomia ja toivoa, että Sixx saa vaimonsa raskaaksi. He kuitenkin päättivät, että Sixxin kiveksistä kerätään siittiöitä, joita käytetään keinohedelmöityshoidoissa.

- Halusin raskauden olevan paremmin suunniteltu, koska haluan olla vaimoni tukena ja auttaa häntä kaikessa.

Lue myös: Mötley Crüe -legenda Nikki Sixx Voice.Fi:lle - "Elämämme oli mielenkiintoista, mutta myös rankkaa"

Lue myös: Nikki Sixx ei pelkää muutosta - "Samojen asioiden toistaminen olisi minulle helv*tti"

Lue myös: Mötley Crüe julkaisi pitkästä aikaa uutta musiikkia – kuuntele elokuvaa varten tehty biisi

Lähde: USA Today

Kilpailut

Uusimmat