Kuva: AOP

Nikki Sixx kertoi hurjasta menneisyydestään: "Emme koskaan hyväksikäyttäneet ketään"

23.03.2019 10:45 - Niki Miettinen

Mötley Crüe -yhtyeen basisti sanoi, että hän kohtaa maineensa takia paljon ennakkoluuloja.

Mötley Crüen -yhtyeen basisti Nikki Sixx, 60, myönsi Rolling Stone -lehden haastattelussa, että hänen vanha elämäntyylinsä on vaikuttanut liikaa miehen maineeseen. Basisti ei kuitenkaan kadu entisiä tekojaan, mutta joutuu kohtaamaan paljon ennakkoluuloja sen takia. Sixxin on vaikea saada ihmisiä uskomaan, että hän kannattaa tasa-arvoa. Yhdeksi syyksi hän arvioi, että on myöntänyt aikaisemmissa haastatteluissa harrastaneensa paljon seksiä bändäreidensä kanssa.

- Tuen sataprosenttisesti #metoo -liikettä. Mielestäni nyt on erinomainen ajankohta tasa-arvolle ja voimme kaikki kasvaa sen mukaisesti. Vaikka teimme aikanaan naisille sairaita juttuja sekä he tekivät sairaita juttuja meille, emme koskaan kuitenkaan hyväksikäyttäneet ketään. En sano, että olimme enkeleitä, mutta kaikki asiat tehtiin yhteisymmärryksessä, Sixx tarkensi.

Basistin vaimo Courtney Bingham, 33, odottaa Sixxin viidennettä lasta, josta voit lukea lisää täällä.

Sixx arveleekin saaneensa isyyden ansiosta laajempaa näkökulmaa maailmaan, josta hän kiitti erityisesti feministisiä aatteita kannattavaa tytärtään. Hän ei kuitenkaan tarkentanut puhuuko Storm Brieanne Sixxistä, 24, vai Frankie-Jean Sixxistä, 18.

- Yksi parhaimmista hetkistä oli, kun keskustelimme yhdestä ystävästäni. Hän on siis homoseksuaali, eikä sillä ole minulle väliä. Sanoin joskus tyttärelleni ’Muistathan kaverini Justinin? Hän on homo ja tulossa poikaystävänsä kanssa meille Kiitospäivän-illalliselle.' Tyttäreni kysyi tuolloin minulta, jos hän olisi hetero olisinko maininnut asiaa? Vastasin hänelle, että en, jonka jälkeen tyttäreni kertoi minulle sukupuoli-identiteeteistä. Olen siitä hänelle erittäin kiitollinen, mies muisteli.

Lue myös: Nikki Sixx kehuu Suomea Voice.Fi:lle: "Maaginen paikka"

Lue myös: Mötley Crüe julkaisi Madonna-coverin - kuuntele Like a Virgin

Lue myös: Mötley Crüe -legenda Nikki Sixx Voice.Fi:lle - "Elämämme oli mielenkiintoista, mutta myös rankkaa"

Lähteet: Ultimate Classic Rock & Rolling Stones

Kilpailut

Uusimmat