Kuva: all over press

Mötley Crüe -elokuva julkaistiin - luvassa huumesekoiluja, rokkia ja alastomia naisia

22.03.2019 08:45 - Lauri Kujanpää

The Dirtin julkaisupäivä on 22. maaliskuuta.

Mötley Crüesta kertova elämäkertaelokuva The Dirt julkaistiin tänään 22. maaliskuuta Netflix-palvelussa. Elokuvassa esitellään bändin elämä niin kuin se on ollut oikeastikin: Täynnä huumesekoiluja, rokkia ja alastomia naisia.

Elokuva pohjautuu samannimiseen The Dirt -kirjaan, jossa käydään läpi legendaarisen kasarijyrän nousut ja laskut.

Elokuvasta kuhistiin jo vuosikymmen sitten, mutta julkaisu venähti vuoteen 2019. Basisti Nikki Sixx kertoo Voice.Fi:lle, että asiassa oli mutkia matkassa.

- Alun perin olimme erään elokuvayhtiön leivissä, joka vastaa muun muassa Queenin - ja Elton Johnin elokuvista. Halusimme tehdä rehellisen leffan, joka kertoo asiat niin kuin ne ovat, eikä mitään juttuja peitellä. Tämä oli ehkä heille hieman liikaa. Lopulta Netflix kertoi, että he haluavat tehdä elokuvan, joka on kuin The Dirt-kirja ja se kävi meille paremmin kuin hyvin. Rajoituksia ei ollut.

Mötley Crüen jäsenten elämä kuvataan elokuvassa sekä kirjassa hyvin kaoottiseksi ja rämäpäiseksi. Oliko se todella sitä?

- Elämämme oli todella mielenkiintoista ja jännittävää, mutta myös rankkaa. Se koko aikakausi oli sellaista, ei pelkästään meillä. Haluamme tavallaan juhlia sitä, että selvisimme kaikesta, ja siitä tuo elokuva kertoo. Naureskelimme juuri Tommy Leen, Mick Marsin ja Vince Neilin kanssa, kun mietimme, että olemme tunteneet toisemme jo ikuisuuden - pidempään kuin kukaan muu. Se on luonut välillemme siteen, joka ei koskaan poistu, Sixx sanoo Voice.fi:lle.

Trailerin näet alta.

Juttua muokattu 09.13: Otsikkoa muutettiin ja juttuun lisättiin tieto, että elokuva on nyt julki.

Lue myös: Nikki Sixx ei pelkää muutosta - "Samojen asioiden toistaminen olisi minulle helv*tti"

Lue myös: Mötley Crüe -legenda Nikki Sixx Voice.Fi:lle - "Elämämme oli mielenkiintoista, mutta myös rankkaa"

Lue myös: Nikki Sixx kehuu Suomea Voice.Fi:lle: "Maaginen paikka"

Kilpailut

Uusimmat