Kuva: AOP

Mick Jagger sydänleikkaukseen, kiertue viivästyy - "Vihaan, että joudun tuottamaan pettymyksen"

02.04.2019 09:00 - Iiro Myllymäki

Rolling Stones -yhtyeen nokkamiehen uskotaan toipuvan leikkauksesta täysin.

Rolling Stones -legenda Mick Jagger, 75, joutuu sydänleikkaukseen, vahvistaa Rolling Stone -lehti. Toimenpiteen ja siitä seuraavan toipumisajan vuoksi yhtye on nyt viivästyttänyt kiertueensa Pohjois-Amerikan-osuutta.

Lehtitiedot kertovat, että toimenpiteessä kyse on sydänläpän vaihtamisesta. Bändi on pahoitellut kiertueen viivästymistä tiedotteessa.

”Lääkärit ovat neuvoneet Mick Jaggeria olemaan menemättä kiertueelle, koska hän tarvitsee sairaalahoitoa. Lääkärit ovat sanoneet Mickille, että tämän odotetaan toipuvan täysin, jotta hän voi palata lavoille niin pian kuin mahdollista”, Rolling Stones kertoo tiedotteessa.

Myös itse Jagger on kommentoinut asiaa tiedotteessa.

”Vihaan sitä, että joudun tuottamaan teille tällaisen pettymyksen. Olen surullinen, että minun täytyy viivästyttää kiertuetta, mutta teen kaikkeni, jotta pääsen takaisin lavoille niin pian kuin suinkin”, Jagger kertoo.

Lehtitietojen mukaan sydänleikkaus tehdään perjantaina New Yorkissa ja bändin on tarkoitus palata tien päälle kesällä. Yhtyeen No Filter -kiertueen Pohjois-Amerikan-osuuden oli tarkoitus alkaa huhtikuun 20. päivä.

Lue myös: Mick Jaggerin 52 vuotta nuorempi rakas jätti rokkarin - vaihtoi miljardööriin

Lähde: Rolling Stone

Kilpailut

Uusimmat