Kuva: YouTube

Metallica-laulajan leffadebyytti pian julki - katso sarjamurhaajasta kertovan elokuvan traileri

03.04.2019 08:20 - Reija Saarinen

James Hetfield nähdään elokuvassa poliisin roolissa.

Sarjamurhaaja Ted Bundy on ollut viime aikoina paljon otsikoissa. Hän pääsee ääneen muun muassa Netflixin dokumenttisarjassa, jota Netflixin mukaan ei kannata katsoa yksin. Aiheesta lisää täällä.

Sen lisäksi miehestä on tehty elokuva, jota tähdittää Zac Efron. Kyseinen elokuva pohjautuu enemmänkin miehen perhe-elämään, ja kertoo tarinan hänen puolisonsa silmin katsottuna. Elokuva saa ensi-iltansa 18. huhtikuuta ja sen viimeisin traileri onkin nyt julkaistu.

Pari minuuttisen pätkän perusteella on selvää, että elokuva saa aikaan kylmiä väreitä. Efronin roolisuoritus on vakuuttava ja hän vaikuttaakin olleen juuri oikea valinta elokuvan päätähdeksi. Efronin lisäksi elokuvaa tähdittää Metallican laulajana suurelle yleisölle tutuksi tullut James Hetfield, joka tekee elokuvassa leffadebyyttinsä.

Millaisia ajatuksia traileri sinussa herättää? Pääset katsomaan sen alta.

Ted Bundy oli yhdysvaltalainen sarjamurhaaja, joka kylvi kauhua 1970-luvulla. Hän tappoi muutaman vuoden aikana kymmieniä nuoria naisia, joiden tarkkaa lukumäärää ei edes tiedetä.

Bundy oli erittäin komea mies, joka käyttikin viehätysvoimaansa hyväkseen. Hän sai monet naiset ihastumaan ja vielä oikeudenkäyntien aikaankin moni oli vakuuttunut hänen syyttömyydestään.

Lue myös: Sarjamurhaaja Ted Bundy sekoitti sosiaalisen median - Netflixiltä tiukka muistutus

Uusimmat