Kuva: AOP

Ozzy Osbournen entinen kitaristi kommentoi The Dirt -elokuvaa: 'Ei ollut mitään v*tun muurahaisia'

18.04.2019 07:45 - Lauri Kujanpää

The Dirt on nähtävissä Netflix-palvelussa.

Mötley Crüe elämäkertaelokuva The Dirt on ollut kova puheenaihe talven ja kevään aikana, ja useat rock-maailman henkilöt ovat kommentoineet elokuvan sisältöä.

Nyt Ozzy Osbournen yhtyeessä soittanut Jake E. Lee, 62, puhuu muun muassa kohtauksesta, jossa Ozzy Osbourne imaisee pillillä nenäänsä muurahaisia.

- Minä olin siellä enkä nähnyt mitään v*itun muurahaisia. Ozzy imaisi sisäänsä pienen hämähäkäkin, mutta mitään v*tun muurahaispolkua ei ollut siellä. He olivat kaikki sekaisin, mutta minä en. Yritin saada siinä samalla aurinkoa, kun muut sekoilivat.

Elokuvassa nähdään myös kohtaus, jossa Ozzy nuolee omaansa, sekä Mötley Crüe -basisti Nikki Sixxin, virtsaa.

- Se kyllä pitää paikkansa. Se alkoi kisana Ozzyn ja Nikkin välillä muistaakseni uima-altaalla. He vähän niin kuin kilpailivat ja Ozzy hävisi. Heillä oli muun muassa punnerruskilpailu ja Ozzy hävisi sen. Ozzya harmitti tulla jatkuvasti toiseksi, joten yhtäkkiä hänellä oli outo ilme kasvoillaan ja virtsasi allensa. Hän oli kenties syönyt paljon vitamiineja, sillä virtsa oli limenvihreää. Muistaakseni Sixx pissasi erään tytön päälle ja tyttö vain nauroi. Lopulta Ozzy nuoli omaa virtsaansa, ja perheet altaan reunalla olivat kauhuissaan.

Jake E. Lee toimi Osbournen kitaristina vuosina 1982-1987. The Dirt -elokuva on ollut kevään yksi katsotuimpia leffoja Netflix-suoratoistopalvelussa.

Radio City ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Slash kehuu The Dirt -elokuvaa - ei kuitenkaan halua samanlaista Gunnareista

Lue myös: Tommy Lee ei sulattanut The Dirt -arviota - "Sinä et tiedä mitään elämästä"

Lue myös: Uskomaton muodonmuutos - The Dirt -näyttelijä julkaisi videon monituntisesta maskeerausprojektista

Kilpailut

Uusimmat