Kuva: AOP

Laulajakaunottaren karu tarina - kertoo päässeensä pakoon sarjamurhaaja Ted Bundylta

31.05.2019 09:15 - Reija Saarinen

Debbie Harryn mukaan hän tapasi Bundyn kuumana kesäyönä vuonna 1972.

Blondie-yhtyeen laulaja Debbie Harry, 73, kertoo tuoreessa muistelmateoksestaan tarinan, joka saa niskavillat pystyyn. Naisen mukaan hän nimittäin tapasi kuumana kesäyönä vuonna 1972 miehen, joka tunnetaan yhtenä maailman tunnetuimpana sarjamurhaajana nimittäin Ted Bundyn.

Naisen mukaan hän kohtasi Bundyn New Yorkissa. Oli yö ja eräs mies kiersi Harryn mukaan korttelia ja yritti useaan otteeseen tarjota hänelle kyytiä. Lopulta nainen antoi periksi, hyppäsi kyytiin ja tajusi heti olevansa vaarassa.

Harry uskoo, että mies, jonka kyytiin hän nousi oli Bundy. Mies, joka tunnusti aikoinaan jopa 30 naisen murhan.

- Miehellä oli valkoinen paita päällään. Hän oli todella komea. Sitten tajusin, että miehessä oli pahin tuoksu, johon oli koskaan törmännyt. Katselin ympärilleni ja tajusin, ettei autossa ollut lainkaan kahvaa, hän kertoo.

Naisen mukaan hänen onnistui kuitenkin avata oven ulkopuolelta, ikkunan kautta. Harryn mukaan hän tipahti vauhdissa keskelle tietä.

- Siinä hetkessä en todellakaan tiennyt kuka on Ted Bundy. Vasta myöhemmin tajusin, kenen kyydissä olin ollut. Olin todella onnekas, hän kertoo.

Varmuutta tarinaan ei ole, mutta on tietenkin täysin mahdollista, että mies oli Bundy. Vaikka suurimman osan rikoksistaan hän tekikin aivan toisaalla.

Lue myös: Ted Bundyn ex-tyttöystävä avoimena karmaisevasta yöstä: "Hän murhasi silloin jonkun"

Lue myös: Sarjamurhaaja Ted Bundy sekoitti sosiaalisen median - Netflixiltä tiukka muistutus

Lähde: Whimn

Kilpailut

Uusimmat