Kuva: Shutterstock

Ollisen perheessä siivouspäivä sai usein hämmentävän käänteen: "Ei äiti valittanut"

11.06.2019 15:00 - Reija Saarinen

Jere Ollisen mukaan siivoilu sujui livemusan tahdissa paremmin.

Radio City etsii parhaillaan niitä suomalaisia rock-mutseja, joilla asenne ja meininki on kohdallaan. Onnellinen voittaja tulee saamaan pari tikettiä loppuunmyydylle Metallican keikalle Hämeenlinnaan 17. heinäkuuta.

Cityn juontaja Jere "Jete" Ollinen intoutui kertomaan oman muistelmatarinansa omasta äidistään kisan tiimoilta. Ollisen mukaan hänen äitinsä joutui usein siivouspäivänä kohtamaan sen, että aina hommat eivät suju suunnitelmien mukaan.

- Aika usein lauantaisin, kun oli siivouspäivä, niin pistettiin veljen ja isän kanssa pystyyn perhebändi. Äiti ei koskaan valittanut tästä työnjaosta, vaan oli aina varsin tyytyväinen ja totesi, että kyllä se imurikin liikkuu kevyemmin, kun on kunnon live-musaa taustalla, Ollinen kertoo hymyillen.

Ollisen perheen äidillä asenne oli siis kohdallaan, kuten varmasti se musiikkimakukin. Mutta miten on, onko teidän perheessä se todellinen rock-mutsi? Jos vastasit kyllä, katso alta tarkemmat ohjeet ja osallistu arvontaan, jonka palkinto saa sukat pyörimään jaloissa.

Lue myös: Metallica valloittaa Suomen ensi kesänä - lue 9 faktaa yhtyeen historiasta

Radio City ja Voice. fi ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat