Kuva: Lauri Kujanpää

Michael Monroe Mötley Crüesta: "Minulle se yhtye ei ole mitään"

25.06.2019 14:45 - Lauri Kujanpää

Hanoi Rocks -rumpali Razzlen kuolema nähdään The Dirt -elokuvassa.

Legendaarinen Michael Monroe, 57, haastateltiin The Metal Gods Meltdown -podcastissa ja jossain vaiheessa puhe oli kääntynyt Mötley Crüe -yhtyeeseen ja sen elämäkertaelokuvaan The Dirt. Monroe kertoi, että ei ole koskaan edes lukenut kirjaa, josta leffa on tehty.

- En ole koskaan edes lukenut kirjaa, johon elokuva perustuu. En ole kiinnostunut siitä yhtyeestä, joten miksi vaivaantua? Minulle se ei ole mitään, Monroe sanoi ja jatkoi:

- En sano tätä sen takia, mitä meidän välillämme tapahtui. Se ei vain ole juttuni. En ollut innostunut bändista onnettomuutta ennen enkä sen jälkeen. Ihmiset kommentoivat minulle, että Razzle on elokuvassa, mutta mietin vain, että näytetäänkö elokuvassa niitä kahta teiniä, jotka halvaantuivat niskasta alaspäin?

Vuonna 2004 Monroe tulistui siitä, kun Mötley Crüe julkaisi Music To Crash Your Car To -nimisen boksin. Monroen mielestä kyseinen nimi oli epäkunnioittava, ja Hanoi Rocks -legenda kutsui samalla Crüen basisti-johtohahmoa Nikki Sixxia ylimieliseksi ja typeräksi. Myöhemmin Monroe pyysi avautumistaan anteeksi, mutta piti julkaisun nimeä silti vääränä.

Hanoi Rocks -rumpali Razzle menehtyi vakavassa auto-onnettomuudessa, kun päihynyt Mötley Crüe -laulaja Vince Neil ajoi traagisen kolarin vuonna 1984. Razzle istui auton etupenkillä.

Lue myös: Michael Monroe täytti vuosia - kollegat onnittelevat

Lue myös: Michael Monroe kärsi kovista selkäkivuista: "Pelkäsin, että ura oli siinä"

Lue myös: Michael Monroe nousi lavalle Metallican kanssa - katso video

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat