Kuva: YouTube

The Witcherin tulevasta tuotantokaudesta saatiin kuvamaistiainen - hetkessä tuhansia tykkäyksiä

07.10.2020 12:15 - Lauri Kujanpää

Jättisuosioon noussut The Witcher perustuu puolalaisen Andrzej Sapkowskin kirjoittamaan fantasiakirjasarjaan.

The Witcher -fantasiasarja nousi Netflix-palvelussa yhdeksi viime vuoden katsotuimmaksi sarjaksi, vaikka se julkaistiin vasta joulukuun lopulla.

Nyt sarjan päätähti Henry Cavillista, 37, on julkaistu kuva, jossa hän poseeraa Geralt-noiturin roolihahmossaan sarjan toisen tuotantokauden kulisseissa.

"Uusi haarniska, sama noituri. Tässä on ensimmäinen kuva Cavillista Geraltina The Witcherin toisessa tuotantokaudessa", Netflix UK & Ireland kirjoittaa twiitissään, joka on kerännyt vuorokaudessa yli 6000 tykkäystä.

Näet julkaisun alta. Jos se ei näy, paina tästä.

Elokuussa Cavill päivitti kuulumisiaan sosiaalisessa mediassa kertomalla, että sarjan kuvaukset ovat jatkuneet, sillä koronaviruspandemia löi toisen tuotantokauden kuvaukset hetkeksi jäihin.

The Witcher perustuu puolalaisen Andrzej Sapkowskin kirjoittamaan fantasiakirjasarjaan, jonka pohjalta on luotu myös menestynyt The Witcher -videopelisarja.

Sarja kertoo noiturista nimeltään Geralt, joka on mutatoitunut hirviönmetsästäjä. Geraltilla on yliluonnollisia kykyjä ja hän yrittää löytää paikkansa maailmassa, jossa hirviöt piinaavat ihmiskuntaa ja ihmiset saattavat olla jopa petoja pahempia.

Cavill muistetaan The Witcherin lisäksi Charles Brandonina televisiosarjassa Tudors ja Teräsmiehenä DC-universumin elokuvissa.

Lue myös: The Witcher saa mielenkiintoisen spin-off-sarjan - tuotanto aloitettu

Lue myös: Netflixin suositun fantasiasarjan toista tuotantokautta kuvataan - päätähti jakoi kuvan kulisseista

Kilpailut

Uusimmat