Kuva: All over Press

007 No Time To Die rikkoo Bond-elokuvien katkeamattoman perinteen - varo juonipaljastuksia

14.10.2020 11:15 - Roy Kokkonen

Ohjaaja Cary Fukunaga kertoo The Wall Street Journalille, että elokuva alkaa aiemmista Bond-seikkailuista poikkeavalla tavalla.

Ensi keväälle siirretystä 007 No Time To Die -elokuvasta on tihkunut uutta tietoa. Elokuvan ohjaaja Cary Fukunaga, 43, paljastaa The Wall Street Journalin haastattelussa, että elokuvan avauskohtaus tulee rikkomaan katkeamattoman perinteen.

Jokainen James Bond -elokuva on alkanut alkutekstejä edeltävällä toiminnantäyteisellä avauskohtauksella, jossa itse agentti on mukana (lukuunottamatta ensimmäistä 007-elokuvaa, joka alkoi suoraan alkuteksteistä). No Time To Die alkaa kuitenkin poikkeuksellisella tavalla.

Kyseinen kohtaus on saanut inspiraatiota kauhuelokuvista, eikä siinä nähdä lainkaan viimeistä kertaa Bondia näyttelevää Daniel Craigia, 52.

(kuva: MGM)

WSJ:n mukaan kohtaus tulee olemaan "hidastempoinen ja visuaalisesti mukaansatempaava tekstitetty kohtaus, jossa dialogi käydään ranskaksi ja täysin ilman Bondia."

Siinä nähdään Léa Seydoux'n, 35, esittämän Madeleinen traaginen muisto lapsuudesta. Rami Malekin esittämä maskilla kasvonsa peittänyt Safin tappaa hänen äitinsä ja jahtaa häntä jäätyneen järven jäällä.

Fukunaga vitsailee, että kyseinen kohtaus on "kuin pelle jahtaisi lasta talossa".

- Se on kuin olisin tuonut Sen [Stephen Kingin kauhutarina] elokuvan ensimmäisille minuuteille, Fukunaga kertoo.

Fukunaga oli alun perin mukana Kingin kirjan sovittamisessa kaksiosaiseksi elokuvaksi Warner Bros:lle, mutta jätti projektin erimielisyyksien takia.

007 No Time To Dien ensi-iltaa on siirretty jo kahteen kertaan koronaviruspandemian takia. Alun perin se oli tarkoitus julkaista jo keväällä. Näillä näkymin se saapuu elokuvateattereihin 2. huhtikuuta 2021.

Katso elokuvan traileri alta tai täältä:

Lue myös: Daniel Craig puolustaa ensi-illan siirtämistä - miehellä on yksi neuvo tulevalle 007-näyttelijälle

Lue myös: Billie Eilish julkaisi musiikkivideon Bond-tunnarille - katso No Time To Die

Lähde: Wall Street Journal

Uusimmat