Kuva: AOP

Tommy Lee jyrähti Ted Nugentille: "Luulin, että hän ampui itsensä jo 20 vuotta sitten"

16.10.2020 21:44 - Lauri Kujanpää

Lee ei sulattanut Nugentin antamia kommentteja ja avautui asiasta sosiaalisessa mediassa.

Kitaristi Ted Nugent, 71, oli vastikään ollut Blunt Force Truth -julkaisun haastattelussa ja muistellut erästä tilannetta, kun oli ollut Sammy Hagarin vieraana Rock & Roll Road Trip With Sammy Hagar -ohjelmassa.

- Tuottajat eivät päästäneet Sammya lähelleni, vaikka olemme hyviä ystäviä. He ajattelivat, että olen vaarallinen ja tulen tyyliin aseen kanssa paikan päälle, Nugent kertoi ja jatkoi:

- He pelkäsivät minua, mutta päästivät sisälle Tommy Leen, joka on tuomittu rikollinen ja heroiiniaddikti. Onneksi tuottajat lopulta ymmärsivät typeryytensä ja sain tehdä shown Sammyn kanssa.

Ted Nugent lavalla vuonna 2010. (kuva: AOP)

Mötley Crüe -rumpali Tommy Lee oli selvästi nähnyt haastattelun, sillä hän kirjoitti Twitter-sivullaan seuraavasti:

"Ted Nugent? Onko hän vielä muka elossa? Luulin, että hän ampui itsensä jo 20 vuotta sitten", Lee täräytti ja laittoi vielä perään sekä keskisormi-emojin että nauruhymiön.

Lee oli 90-luvulla vankilassa, kun hänen senaikainen vaimonsa Pamela Anderson teki rikosilmoituksen. Lee tuomittiin tuolloin pahoinpitelystä.

Nugent on ollut avoimesti Donald Trumpin tukija, kun taas Lee ei. Saapa siis nähdä, vieläkö kaksikko vääntää asioista jatkossakin.

Lue myös: Mötley Crüen Tommy Lee muistaa edelleenkin Porin traagiset tapahtumat: "Koko paikka oli tuhottu"

Lue myös: Tommy Lee hehkuttaa The Dirt -elokuvan näyttelijöitä: "He olivat kuin me!"

Lähde: Blabbermouth

Uusimmat