Kuva: AOP

Metallica-rumpali Lars Ulrich kertoo olevansa immuuni kritiikille: "Minun ei tarvitse todistella'

18.11.2020 12:45 - Reija Saarinen

Ulrich on saanut koko uransa ajan kommentteja soittotaidoistaan.

Metallican Lars Ulrich, 56, avautuu kritiikistä ja sen kanssa elämisestä Metallica-fanilehden tuoreessa haastattelussa. 

Huolimatta vuosikausia kestäneestä urastaan legendaarisessa Metallicassa, Ulrich kertoo saavansa edelleen kritiikkiä soittotaidoistaan. Hän käsittelee asiaa nykyään lähinnä niin, ettei lue bändiä koskevia haastatteluita. 

- Toisin kuin ennen, olen lopettanut muiden bändin jäsenten tekemien haastatteluiden lukemisen. 20-30 vuotta sitten me kaikki istuimme alas ja luimme ihan jokaisen sivun ja katsoimme, mitä kukin on kenestäkin sanonut. Nykyään en tee sitä, en myöskään lue mitään Metallicasta kirjoitettua, mies kertoo.

Ulrichin mukaan hän on ymmärtänyt, ettei hänellä ole mitään todisteltavaa kenellekään.

- Parikymmentä vuotta sitten ikävät sanat olisivat tuntuneet pahalta. Nykyään se ei oikeastaan kiinnosta minua lainkaan enkä enää rekisteröi näitä kommentteja. Minulla ei ole mitään todistettavaa, Ulrich sanoo ja jatkaa

- Olen kirjaimellisesti immuuni sille. Olemme tehneet järjettömän määrän haastatteluita. Joskus haastattelijana saattaa olla ihminen, joka on myös fani. Silloin he saattavat sanoa minulle, että jos he kuulevat jonkun mollaavan soittotekniikkani, he puolustavat minua. Toki se tuntuu hienolta, mutta itse en enää niitä kommentteja enää edes rekisteröi. 

Lue myös: Lars Ulrich paljastaa Metallica-kappaleen, jota ei koskaan halua enää kuulla - "Todella nolo"

Lue myös: Metallican Lars Ulrich ei usko, että suuria keikkoja järjestetään vielä vuoteen

Lähde: Loudwire

Kilpailut

Uusimmat