Kuva: YouTube

Tekeekö Oasis paluun? "Se tulee tapahtumaan", sanoo Liam Gallagher

16.02.2021 16:15 - Roy Kokkonen

Liam Gallagher vastasi fanille Twitterissä Oasiksen tekevän vielä paluun. Hänen veljensä Noel torppasi toiveet paluusta viimeksi viime vuonna.

Liam Gallagherin, 48, mukaan Oasis tulee tekemään paluun. Gallagher vastasi fanin lähettämään twiittiin suoran vastauksen, mikä on saanut Oasis-fanit innostumaan.

"Hei Liam, sinun täytyy antaa toivoa, että Oasis tulee takaisin, ole kiltti. Olen 19-vuotias ja haluan kokea sen konsertin. Vihaan sitä, että en ole syntynyt aiemmin", eräs fani twiittasi.

Yllättäen Gallagher vastasi fanin pyyntöön - ja vielä myöntävästi.

"Se tulee tapahtumaan", Gallagher vastasi.

Lukuisat fanit vastasivat twiittiin vaatien lisätietoja. Sen enempää tietoa mahdollisesta paluusta ei kuitenkaan ole kerrottu julkisuuteen.

On todennäköistä, että Liam Gallagherin myöntävässä vastauksessa oli kyse ainoastaan miehen omasta innostuksesta. Hänen veljensä Noel, 53, on tähän asti ollut paluuta vastaan.

Tammikuussa Liam Gallagher twiittasi kryptisen päivityksen, jossa hän kannusti veljeään Noelia.

"2021 on meidän vuotemme", hän kirjoitti.

Oasiksen perustamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 30 vuotta. Vuonna 1991 perustettu bändi hajosi vuonna 2009, kun Noel Gallagher jätti yhtyeen. Bändin on kerrottu hajonneen sisäisiin riitoihin, jonka jälkeen Liam ja Noel eivät ole olleet tekemisissä keskenään.

Viime vuonna bändin jäsenille tarjottiin hulppeat 111 miljoonaa paluusta keikkalavoille. Liam Gallagher oli valmis tekemään paluun, mutta Noel torppasi hankkeen.

– Koskaan ei kannata sanoa ei koskaan. Me olemme kuitenkin molemmat (Noelin kanssa) osa tätä ongelmaa. Tässä kuitenkin ongelmana on, että hän ajattelee, ettei hän ole se ongelma tässä asiassa, vaan että minussa olisi kaikki vika, Liam kommentoi tuolloin veljensä vastahankaisuutta.

Lue myös: Oasis-veljesten vuosien välirikko vaikuttaa jo tähtien lapsiin: "Kiellän heitä googlaamasta"

Lue myös: Edes raha ei saa megayhtye Oasista paluukeikoille - Noel Gallagher kieltäytyi hurjasta miljoonadiilistä

Kilpailut

Uusimmat