Kuva: AOP

Star Wars -tähti Mark Hamill jakoi vaivaannuttavan meemin elokuvasta - "Kavahdan joka kerta"

10.03.2021 21:45 - Roy Kokkonen

Internetissä on kiertänyt jo pitkään hämmentävä meemi Luke Skywalkerista. Nyt myös roolia näytellyt Mark Hamill on ottanut asiaan kantaa.

Kolmessa ensimmäisessä Tähtien sota -elokuvassa Luke Skywalkeria näytellyt Mark Hamill, 69, jakoi Twitterissä nettikansaa jo vuosien ajan viihdyttäneen meemin.

Kuvassa, joka vaikuttaa olevan ensimmäisestä Tähtien sota -elokuvasta Uusi toivo, Hamillin näyttelemä Skywalker tutkii juuri Obi-Wan Kenobilta (Alec Guinness) saamaansa valomiekkaa ja erehtyy osoittamaan sillä itseään. 

"Saa käsiinsä galaksin vaarallisimman aseen - osoittaa sillä heti omaa naamansa", meemissä lukee.

Hamill kertoo kavahtavansa joka kerta, kun törmää kyseiseen meemiin netissä. Jo pitkään on pohdittu, onko kyseinen kuva itse elokuvasta vai onko se kuvauksista otettu valokuva.

Hamill itse ei muista katsoneensa valomiekkaan.

"En muista tehneeni tätä elokuvassa. Luulen, että se on kuvauspaikalta otettu still-kuva. Muuten Obi-Wan ei näyttäisi niin välinpitämättömältä", Hamill twiittaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuva on saanut yli 45 000 tykkäystä. Useat fanit ovat myös vastanneet Hamillille, että elokuvassa ei näy kohtaa, jossa Skywalker katsoisi valomiekkaan sisälle.

Lue myös: Ensimmäisen Star Warsin alusta poistettiin kohtaus - päätös häiritsee pääosanesittäjää edelleen

Lue myös: Tähtien Sota -legenda yllätettiin - sai käteensä valomiekan yli 30 vuoden takaa

Lähde: Independent

Uusimmat