Kuva: Tina Korhonen

HS: Nightwish salakeikalla Oulussa - 3000 ihmistä näki "Venäjän kuuluisimman Nightwish-coverbändin"

29.07.2021 12:45 - Roy Kokkonen

Nightwish esiintyi salanimellä 3000-päiselle yleisölle Oulussa, kertoo Helsingin Sanomat. Yhtye pääsee vihdoin pitkälle maailmankiertueelle.

Nightwish esiintyi liveyleisöille ensimmäistä kertaa lähes kolmeen vuoteen. 3000 henkeä näki Oulun Club Teatriassa pidetyn salakeikan, joka aloitti yhtyeen maailmankiertueen. Asiasta uutisoi Helsingin Sanomat.

Keikkaa mainostettiin Venäjän kuuluisimman Nightwish-coverbändin Nevski & The Prospectsin konserttina. Oikeasti sellaista bändiä ei ole olemassakaan. Keikkaa oli suunniteltu alun perin jo huhtikuulle 2020, mutta koronarajoitukset mahdollistivat sen toteutumisen vasta nyt.

Club Teatria julkaisi kuvia keikalta Instagram-tilillään.

Monelle fanille oli jo valmiiksi selvää, että bändi tulisi esiintymään salanimellä. Nightwishin yhdeksäs albumi Human. :II: Nature. ilmestyi viime vuoden huhtikuussa ja alkuperäinen keikka oli suunniteltu julkaisupäivälle. Kyseessä ei myöskään ole ensimmäinen kerta, kun bändi polkaisee maailmankiertueen käyntiin salakeikalla.

Yhtye nähdään viikonloppuna Qstock-festivaalilla ja Kuopiorockissa. Myöhemmin elokuussa bändi esiintyy vielä Helsingin Kaisaniemessä. Syksyllä bändi lähtee neljä mannerta käsittävälle pitkälle maailmankiertueelle.

Lue myös: Nightwish valmistautuu tuleviin keikkoihin - "Niin jännittävää"

Lähde: Helsingin Sanomat

Kilpailut

Uusimmat