Kuva: AOP

Michael Keaton ei aluksi ymmärtänyt Batman-paluunsa käsikirjoitusta: "Miten tämä toimii?"

20.08.2021 13:15 - Roy Kokkonen

Michael Keaton palaa Batmanin rooliin uudessa The Flash -elokuvassa. Edellisen kerran hän on näytellyt lepakkomiestä Tim Burtonin elokuvissa vuosina 1989 ja 1992.

Michael Keaton, 69, palaa Batmanin rooliin uudessa The Flash -elokuvassa. Edellisen kerran Keaton nähtiin roolissa Tim Burtonin klassikkoelokuvissa Batman ja Batman - paluu 30 vuotta sitten.

Uusi elokuva sijoittuu useampaan aikauniversumiin, jonka hahmottaminen ei ensi kuulemalta ole välttämättä helppoa. Myös Keaton myöntää, että ei aluksi ymmärtänyt, kuinka juoni toimii.

– Jouduin lukemaan käsikirjoituksen yli kolmeen kertaan ja silti mietin, että miten tämä oikein toimii. He joutuivat selittämään juonen minulle useampaan kertaan, Keaton paljastaa The Hollywood Reporterille.

Hän kertoo, että rooliin palaaminen tuntuu hienolta, koska Batman on tärkeä hahmo miljoonille faneille. Burtonin Batman-elokuvat loivat tietä myöhempien supersankarielokuvien menestykselle. Keaton kertoo, että hän ei itse ole oikeastaan tajunnut, mistä niiden suosio kumpuaa.

– En ole varma olenko katsonut yhtäkään sarjakuvaan pohjautuvaa elokuvaa ensimmäisen batmanin jälkeen.

The Flashissa nähdään myös viimeisimpänä Batmania näytellyt Ben Affleck. Salamaa puolestaan näyttelee Ezra Miller.

Lue myös: Nyt se on varmaa: Michael Keaton palaa Batmanin rooliin 30 vuoden jälkeen

Lue myös: 70-vuotias Batman? Michael Keaton palaamassa Lepakkomiehen rooliin 30 vuoden jälkeen

Lähde: THR

Kilpailut

Uusimmat