Kuva: AOP

Suursuosioon noussut Tiger King tekee paluun - katso ensimmäinen kurkistus uuteen kauteen

27.09.2021 21:15 - Reija Saarinen

Sarja julkaistaan Netflixissä 17. marraskuuta.

Suursuosioon noussut Tiger King saa marraskuussa jatkoa, kun Netflix julkaisee sarjasta toisen tuotantokauden. Julkaistun tiiserin perusteella on lupa odottaa runsaasti uutta tietoa maailmaa kohahduttaneesta miehestä, Joe Exoticista ja hänen elämästään ja bisneksistään.

Nähtävästi sarjassa kuullaan myös tällä hetkellä 22 vuoden vankeustuomiotaan suorittavan Joe Exoticin haastatteluja kaletereiden takaa. Tuomion Exotic sai eläinsuojeluaktivisti Carole Baskinin, 59, palkkamurhan suunnittelusta ja eläinsuojelurikoksista.

Baskin itse on aiemmin kertonut, ettei lämpene ajatukselle toisesta tuotantokaudesta. 

- En tiedä miten ihmeessä toinen tuotantokausi luodaan, koska Joe on vankilassa ja minä itse olen kieltäytynyt siitä, Baskin kertoi aiemmin tänä vuonna Hollywood Reporterin haastattelussa.

Tulevan kauden tiiserin näet alta. 

Maaliskuussa 2020 julkaistusta Tiger Kingistä tuli heti julkaisunsa jälkeen järjetön hitti. Huhtikuussa 2020 kerrottiin, että sarja on yksi Netflixin kaikkien aikojen katsotuimmista. Sen kerrottiin keränneen yli 34,3 miljoonaa yhdysvaltalaiskatsojaa ensimmäisen kymmenen päivän aikana. 

Viiden vuoden ajan kuvattu dokumenttisarja käsittelee Yhdysvalloissa rehottavaa yksityisten eläintarhojen harjoittamaa tiikerijalostusta ja -kauppaa. Päähenkilö Joe Exoticin lisäksi sarjaan on haastateltu muita tiikeribisnekseen sekaantuneita ihmisiä.

Lue myös: Tiger King -sarjan Joe Exoticin vankeustuomio luultavasti lyhenee

Lue myös: Tiger King -tähti kuvailee tapausta, joka ei ikinä päätynyt Netflix-sarjaan: 'Hän veti aseen esiin'

Lue myös: Tiger Kingin veljentyttären karut syytökset: 'Haluan ihmisten tietävän, millainen hän oikeasti on'

Uusimmat