Kuva: AOP

Entinen James Bondin näyttelijä reagoi No Time to Die -leffaan - kiinnitti huomion yllättävään asiaan

29.09.2021 23:15 - Iiro Myllymäki

George Lazenby nosti ennakkoon näkemästään elokuvasta esiin musiikin.

Kauan odotettu ja monista viivästyksistä kärsinyt James Bond -elokuva 007 No Time to Die saa ensi-iltansa nyt torstaina 30. syyskuuta. Elokuvan maailmanensi-iltaa juhlittiin jo tiistaina, joten harvat ja valitut ovat päässeet elokuvan jo näkemään.

Yksi elokuvan jo nähneistä on kautta aikojen toinen James Bond -agenttihahmon esittäjä George Lazenby, 82. Lazenby näytteli ikonista hahmoa vuoden 1969 Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa -elokuvassa ja oli roolissa Sean Conneryn seuraaja.

George Lazenby vuonna 2019 (kuva: AOP)

Lazenby on päässyt näkemään 007 No Time to Die -elokuvan ennakkoon Los Angelesissa. Hän kertoo, että hänen ei ollut mahdollista osallistua elokuvan Lontoon-ensi-iltaan, jossa elokuvan tähtikatras näyttäytyi Daniel Craig etunenässä. Uudessa elokuvassa Craig nähdään viidettä ja viimeistä kertaa Bondin roolissa.

Lazenby on kertonut mietteitään elokuvasta lyhyesti Twitter-tilillään. Mies kiinnitti elokuvassa huomionsa yllättävään asiaan.

”Mielenkiintoisia musiikkivalintoja, täytyy sanoa”, Lazenby kirjoittaa ja on lisännyt virkkeen loppuun hymyilevän emojin.

Muihin asioihin elokuvassa Lazenby ei ottanutkaan kantaa. Miehen päivityksen pääset katsomaan alta. Jos upotus ei näy, näet päivityksen myös täältä.

On epäselvää, viittaako Lazenby kommentillaan Billie Eilishin tulkitsemaan elokuvan tunnuskappaleeseen vai muuhun soundtrackiin. Screen Rant -julkaisu arvioi, että Lazenbya on saatettu sopimuksella kieltää kommentoimasta mitään tarkemmin elokuvasta tässä vaiheessa.

Lue myös: Uutta James Bondia aletaan etsiä ensi vuonna - tuottaja ampuu jo alas yhden vaihtoehdon

Lue myös: No Time To Dien ohjaajan mukaan Sean Conneryn Bond oli raiskaaja - nyt kaikki on toisin

Lähde: Screen Rant

Kilpailut

Uusimmat