Kuva: AOP

No Time To Die sai suomalaiset rynnimään elokuvateattereihin - jo yli 150 000 nähnyt uuden Bondin

04.10.2021 14:45 - Roy Kokkonen

007 No Time To Die oli viikonlopun katsotuin elokuva.

Odotettu 007 No Time To Die sai ensi-iltansa torstaina 30. syyskuuta. Se oli avausviikonloppunaan ylivoimaisesti katsotuin elokuva ja keräsi perjantaista sunnuntaihin 111 055 katsojaa. Kaiken kaikkiaan sen on nähnyt jo yli 149 500 katsojaa, kun mukaan lasketaan ennakkonäytökset.

Avaustulos on pandemia-ajan ennätys. Lokakuusta alkaen elokuvateatterit ovat saaneet järjestää näytöksiä salit täynnä.

- Viestit joita saimme viikonlopun aikana täysistä elokuvateattereista kertoivat ilosta ja helpotuksesta kun asiakkaat palasivat ison ison kankaan lumoon. 007 No Time To Die osoitti selvästi, että suomalaiset luottavat elokuvateattereiden järjestelyihin ja että Bond on ylivoimaisen houkutteleva brändi, kertoo SF Studiosin elokuvalevityksen johtaja Timo Räisänen tiedotteessa.

Cary Joji Fukunagan ohjaustyö on Daniel Craigin viimeinen Bond-elokuva. Craigin lisäksi muissa rooleissa nähdään muun muassa Rami Malek, Léa Seydoux, Christoph Waltz, Ana De Armas ja Lashana Lynch.

No Time To Diessa Bond on jättänyt aktiivipalveluksen ja nauttii rauhallisesta elämästä Jamaikalla. Sitä ei kuitenkaan kauaa kestä, sillä hänen vanha ystävänsä Felix Leiter CIA:sta pyytää apua. Siepatun tutkijan pelastustehtävä osoittautuu odotettua vaikeammaksi ja vie Bondin vaarallisella teknologialla aseistautuneen mysteeririkollisen jäljille.

Lue myös: Entinen James Bondin näyttelijä reagoi No Time to Die -leffaan - kiinnitti huomion yllättävään asiaan

Lue myös: Uutta James Bondia aletaan etsiä ensi vuonna - tuottaja ampuu jo alas yhden vaihtoehdon

Uusimmat