Kuva: AOP

Marilyn Manson lukitsi naisystäviään "pahojen tyttöjen huoneeseen" - syytetään psykologisesta kidutuksesta

15.11.2021 18:45 - Iiro Myllymäki

Muusikon kerrotaan sulkeneen naisia kotonaan lasikoppiin rangaistuksena.

Voit kuunnella uutisen alta tai Podplaysta.

Lukuisten seksuaalirikossyytteiden kohteena olevan Marilyn Mansonin, 52, toiminnasta on esitetty uusia syytöksiä. Rolling Stonen julkaisemaan artikkeliin on haastateltu yli 50:ä ihmistä, jotka tuntevat Mansonin, oikealta nimeltään Brian Warnerin. Artikkelissa kerrotaan muun muassa, että Mansonilla oli kotonaan pieni lasihuone, johon hän lukitsi naisystäviään rangaistakseen heitä.

Rolling Stonelle kerrotaan, että kodin lasikoppi oli ollut aiemmalla vuokralaisella käytössä lauluraitojen nauhoittamisen tilana, joten se oli äänieristetty. Monet Mansonin entiset työtoverit ja naisystävät kertovat julkaisulle, että Manson sulki naisia koppiin tunneiksi kerrallaan tarkoituksenaan kiduttaa heitä psykologisesti. Manson kutsui tilaa ”pahojen tyttöjen huoneeksi”, ja tilan kerrotaan olleen noin vaatekaupan sovituskopin kokoinen.

Kopista kertoo muun muassa Mansonin entinen avustaja Ashley Walters, joka on haastanut Mansonin oikeuteen muun muassa seksuaalisesta ahdistelusta ja häirinnästä. Walters muistelee, että Manson puhui kopista vitsailevaan ja rehvastelevaan sävyyn.

Marilyn Mansonin on haastanut oikeuteen myös malli Ashley Morgan Smithline, joka syyttää miestä muun muassa raiskauksesta ja vapaudenriistosta. Smithline kertoo Rolling Stonelle, että Manson pakotti hänet lasihuoneeseen toistuvasti, kun pari seurusteli.

- Ensin hän sai sen kuulostamaan siistiltä. Sitten hän sai sen kuulostamaan hyvin rankaisevalta. Vaikka huusin, kukaan ei kuullut minua. Ensin taistelin sitä vastaan, ja hän nautti siitä. Opin olemaan taistelematta sitä vastaan, jotta en antaisi hänelle sitä tyydytystä. Menin vain jonnekin muualle pääni sisällä, Smithline kertoo.

Manson on viitannut koppiin haastattelussa jo vuonna 2012.

- Jos jotkut käyttäytyvät huonosti, voin lukita heidät sinne, ja se on äänieristetty, Manson kertoi.

Yhteensä ainakin 15 naista on syyttänyt Mansonia muun muassa seksuaalisesta hyväksikäytöstä, raiskauksista ja henkisestä väkivallasta. Syytöksiä esittäneiden joukossa ovat muun muassa Mansonin aiemmat naisystävät Evan Rachel Wood ja Esmé Bianco. Manson on aiemmin kiistänyt syytökset ja kutsunut niitä Instagram-päivityksessään ”kammottaviksi todellisuuden vääristelyiksi”. Rolling Stonen artikkelissa kuvaillaan, että Manson onnistui piilottamaan hyväksikäyttönsä oman provosoivan taiteilijapersoonansa taakse.

Lue myös: Kanye West rukoili Marilyn Mansonin ja Justin Bieberin kanssa, somessa kummastellaan: "Hullua"

Lue myös: Evan Rachel Wood lähetti ytimekkäät terveisensä Marilyn Mansonille - taustalla Kanye West -kohu

Lähteet: Rolling Stone, Insider

Kilpailut

Uusimmat