Kuva: Fotolia

Sopranos-tähti James Gandolfini sai aikoinaan oudon puhelun - kuultu kommentti päätyi myös sarjaan

18.11.2021 20:15 - Reija Saarinen

Soittaja ei esitellyt itseään, mutta hänellä oli selkeä näkemys Tony Sopranosin vaatetuksesta.

Edesmennyt Sopranos-tähti James Gandolfini sai sarjan kuvausten aikaan hämmentävän puhelun, joka päätyi myös erääseen jaksoon. Asiaa muistelevat Gandolfinin kollegat Michael Imperioli (Christopher Moltisanti) sekä Steve Schirripa (Bobby Baccalieri) uudessa Woke Up This Morning -kirjassa. 

Imperiolin mukaan Gandolfini heräsi soittoon keskellä yötä. 

- Hän sai keskellä yötä puhelun. Numero oli tuntematon, mutta hän päätti vastata. Puhelimen toisessa päässä todettiin ensin vain, moi ja sen jälkeen oli tovin aivan hiljaista.

Pienen hetken kuluttua soittaja avasi uudelleen suunsa.

- Gandolfinin mukaan soittaja ei esitellyt itseään, mutta totesi sitten; kuule, olet loistava näyttelijä ja pidämme paljon siitä mitä teet. Sinun pitäisi kuitenkin tietää yksi asia, pomo ei koskaan käytä shortseja. Sen jälkeen hän sulki puhelimen. 

Kuka ikinä soittaja olikaan, oli selvää, että hän oli vaikuttunut Galdolfinin taidoista, mutta samalla myös varma siitä, ettei New Jerseyn mafiapomon pitäisi käyttää shortseja, jotka siihen mennessä oli usein nähty hahmon yllä sarjassa.

Imperiolin mukaan puhelu sai Gandolfinin hieman säikähtämään. Hän kertoi siitä myös sarjan tekijöille, ja lopulta kohtaus päätyi myös osaksi sarjaa. 

Pääset katsomaan kohtauksen alta.

Sopranos on David Chasen luoma sarja 2000-luvun mafiaperheen elämästä. Sarjaa tehtiin kaikkiaan kuuden kauden verran. Sopranos on usein valittu kaikkien aikojen parhaaksi sarjaksi ja se on voittanut muun muassa 21 Emmy-palkintoa sekä viisi Golden Globea.

Sarjan tiimoilta on tehty myös elokuva, joka sijoittuu 60- ja 70-luvuille ja paljastaa asioita Tony Sopranosin nuoruudesta. Tonyn roolissa nähdyn, vuonna 2013 menehtyneen James Gandolfinin saappaisiin hyppää elokuvassa hänen poikansa Michael Gandolfini, 22, joka on kuin ilmetty isänsä. Gandolfinin lisäksi elokuvaa tähdittävät Leslie Odom JrJon BernthalCorey StollBilly MagnussenJohn MagaroMichela De Rossi sekä Vera Farmiga.

Lue myös: Sopranos-tähdelle maksettiin 2,5 miljoonaa euroa siitä, ettei hän näyttelisi Office-sarjassa

Lue myös: Sopranos-näyttelijä muistelee James Gandolfinilta saamaansa "selkäsaunaa": "Olin niin peloissani"

Lähde: Indy100

Kilpailut

Uusimmat