Kuva: AOP

Showpainitähti twiittasi Meat Loafin kuolemasta mutta alkoi heti katua - "Tunnen oloni ällöttäväksi"

24.01.2022 17:15 - Iiro Myllymäki

Shotzi pyytää anteeksi twiittiään, jonka jotkut tulkitsivat vitsailevaksi.

Voit kuunnella artikkelin alta tai Podplaysta.

WWE-tähti Shotzi, 29, oikealta nimeltään Ashley Louise Urbanski, on pyytänyt anteeksi twiittiään muusikko ja näyttelijä Meat Loafin kuolemasta. Showpainija reagoi tähden kuolinuutiseen twiitillä, jonka päätyi kuitenkin nopeasti poistamaan.

”Wou, söin juuri lihamureketta eilen illalla. RIP”, Shotzi kirjoitti.

Meat Loaf (kuva: AOP)

Meat loaf tarkoittaa suomeksi lihamureketta. Shotzi poisti twiittinsä nopeasti, mutta ehti saada somessa kritiikkiä päivityksestään. Joidenkin mielestä naisen päivitys kuulosti epäkunnioittavalta. Nyt Shotzi on selventänyt Twitterissä, että hänen tarkoitusperänsä olivat hyvät.

”En todellakaan yrittänyt vitsailla Meat Loafin kuoleman kustannuksella. Tein oikeasti lihamureketta torstaina ja kuuntelin samalla Paradise By the Dashboard Lightia toistuvasti, joten olin sokissa tästä yhteensattumasta. Impulsiivisesti päätin tehdä päivityksen aiheesta”, Shotzi kirjoittaa.

Paradise By the Dashboard Light on yksi Meat Loafin suurimmista hiteistä.

Shotzi kertoo, että poisti päivityksensä jo muutaman minuutin sisällä.

”Tajusin nopeasti, että se oli epäkunnioittavaa, mutta todellisuudessa olen todella iso fani. Tämä on ollut kuluttavaa, ja tunnen oloni ällöttäväksi. Esitän pahoitteluni hänen ystävilleen ja perheelleen, jotka ehkä näkivät päivitykseni”, Shotzi kirjoittaa.

Twiitin pääset lukemaan kokonaisuudessaan alta. Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Pitkän uran tehnyt Meat Loaf, oikealta nimeltään Michael Lee Aday, menehtyi 74-vuotiaana. TMZ:n saamien tietojen mukaan syynä oli koronaviruksen aiheuttama tauti.

Lue myös: Laulaja Meat Loaf on kuollut - vaimo vierellä viimeisinä hetkinä

Lue myös: Meat Loafin tytär kertoo laulajan viimeisistä hetkistä - "Hän vitsaili edelleen"

Lähteet: Metro, TMZ

Kilpailut

Uusimmat