Kuva: AOP

Aerosmith-solisti Steven Tyler meni vieroitukseen, keikat peruttu - "Olemme murtuneita"

25.05.2022 13:15 - Iiro Myllymäki

Aerosmith-yhtye peruu kesän keikkansa nokkamies Steven Tylerin mentyä vieroitukseen.

Aerosmith-yhtyeen solisti Steven Tyler, 74, on mennyt vieroitukseen. Yhtye kertoo asiasta tiedotteessa Instagramissa. Vieroituksen seurauksena yhtye joutuu perumaan Las Vegasiin suunnitellut keikkansa kesältä.

”Kuten monet teistä tietävät, rakas veljemme Steven on työskennellyt raittiuden eteen monta vuotta. Hän kävi jalkaleikkauksessa päästäksensä takaisin lavoille ja tarvitsi tässä prosessissa kivunlievitystä. Tämän seurauksena hän on retkahtanut ja mennyt vapaaehtoisesti hoitoon keskittyäkseen terveyteensä ja toipumiseen”, yhtye kirjoittaa.

Aerosmith esiintymässä Grammy-gaalassa vuonna 2020. (kuva: AOP)

Aerosmith kertoo, että se jatkaa keikkailuaan syyskuussa.

”Olemme murtuneita siitä, että olemme aiheuttaneet vaivaa niin monelle teistä, etenkin uskollisimmille faneillemme, jotka usein matkustavat pitkiä matkoja kokeakseen esityksemme. Kiitos ymmärryksestänne ja tuestanne Stevenille tänä aikana”, yhtye kirjoittaa.

Koko päivityksen näet alta tai tästä linkistä.

Tyler on aiemmin puhunut riippuvuusongelmistaan. Hän on kertonut, että vuonna 1988 muut Aerosmithin jäsenet ja yhtyeen taustatiimi pakottivat hänet vieroitukseen.

- Raitistuin, mutta meni monta vuotta ennen kuin pääsin yli vihasta, joka tuli siitä, kun he laittoivat minut vieroitukseen samalla kun he itse olivat lomalla. Nyt olen kuitenkin kiitollinen heille raittiudestani, Tyler sanoi vuonna 2019 Haute Livingille.

Lue myös: Steven Tyler sairastui - Aerosmith joutui perumaan keikan

Lue myös: Bam Margera saavutti merkittävän virstanpylvään vieroitushoidossaan

Lähde: Metro

Uusimmat