Kuva: Star Wars / Disney+/ YouTube

Myös toinen Star Wars -hahmo saa oman sarjansa - traileri julkaistiin Obi-Wan Kenobin ensi-iltana

27.05.2022 14:15 - Riia Frost

Tuleva sarja perustuu Star Wars -maailman hahmoon, joka esiintyi ensimmäisen kerran Rogue One: A Star Wars Story -elokuvassa.

Obi-Wan Kenobi -sarja sai juuri 27. toukokuuta ensi-iltansa Disney+-palvelussa ja nyt suoratoistopalvelu on julkaissut erään toisen Star Wars -maailman hahmoon perustuvan sarjan trailerin. Andor-sarja kertoo Cassian Andorista, joka esiintyi ensimmäisen kerran vuoden 2016 Rogue One: A Star Wars Story -elokuvassa. Sarja toimii kyseisen elokuvan esiosana ja sijoittuu aikaan ennen kuin Galaktisesta tasavallasta tuli Imperiumi.

Sarjan luvataan tuovan uutta näkökulmaa Star Wars -maailmasta ja samalla se esittelee tarinan nousevasta kapinasta Imperiumia vastaan. Lisäksi sarja paljastaa, kuinka ihmiset ja planeetat osallistuivat kapinaan, mutta pääosassa on kuitenkin Andorin tarina ja hänen matkansa kapinallissankariksi. 

Andorin rooliin palaa näyttelijä Diego Luna, 42. Lisäksi sarjaa tähdittävät muun muassa näyttelijät Genevieve O’Reilly, 45, Stellan Skarsgård, 70, Adria Arjona, 30, Denise Gough, 42, ja Kyle Soller, 38.

Trailerin kuvaustekstin mukaan Andorin vastaavina tuottajina toimivat Kathleen Kennedy, Sanne Wohlenberg, Michelle Rejwan sekä Luna itse. Sarjan luoja ja showrunner on Tony Girloy.

Andor-sarjan on tarkoitus tulla kaikkien nähtäväksi 31. elokuuta. Koko Andor-trailerin voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Lue myös: Ensimmäinen Obi-Wan Kenobi -sarjan traileri julki - "Näin traileri kuuluu tehdä"

Lue myös: Star Wars -tähti oli pettynyt, kun elokuvien ensimmäinen musta nainen kirjoitettiin ulos - "Iso virhe"

Lähteet: Daily Mail

Uusimmat