Kuva: AOP / EPA-EFE

Johnny Depp juhli oikeuden päätöstä englantilaisessa pubissa - fanit saivat yhteiskuvia

02.06.2022 11:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Deppin ja hänen ex-vaimonsa Amber Heardin välinen oikeudenkäynti on ollut vuoden suurimpia ilmiöitä. Eilen illalla valamiehistö antoi päätöksensä.

Johnny Deppin, 58, ja Amber Heardin, 36, välinen oikeustaistelu tuli eilen illalla päätökseensä. Valamiehistön mukaan Heard syyllistyi Deppin kunnianloukkaukseen ja tämän vuoksi Heard on määrätty maksamaan Deppille 15 miljoonaa dollaria, eli noin 14,1 miljoonaa euroa. 

Myös osa Heardin kunnianloukkaussyytteistä hyväksyttiin ja Depp maksaa Heardille kaksi miljoonaa dollaria vahingonkorvauksia

Heard oli paikan päällä Virginiassa kuuntelemassa tuomiota, mutta Depp oli kyseisellä hetkellä Isossa-Britanniassa. Useat silminnäkijät huomasivat Deppin istuvan pubissa Newcastlessa samoihin aikoihin, kun valamiehistö oli antanut päätöksensä.

Depp oli hymyillyt faneilleen ja antanut heille ylävitosia. Muutamat fanit saivat myös yhteiskuvan Deppin kanssa. Depp vietti itse aikaa kitaristi Jeff Beckin, 77, ja muusikko Sam Fenderin, 28, kanssa.

Näet yhden fanin ottaman kuvan alta tai tästä.

Depp on julkaissut voitostaan tiedotteen Instagram-sivullaan. Tiedotteessa Depp kertoo, että kuusi vuotta sitten kaikki muuttui, kun Heardin syytökset nousivat pintaan.

"Nyt kuusi vuotta myöhemmin, valamiehistö antoi minulle elämäni takaisin", Depp kirjoittaa. Voit lukea lisää täältä.

Voit lukea kaikki oikeudenkäynnistä aiemmin kirjoitetut uutiset täältä.

Lue myös: Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäynnin tulos selvillä - "Sain elämäni takaisin"

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat