Kuva: AOP / EPA-EFE

Elon Musk vastaa Twitterin oikeushaasteuhkauksiin: "Heidän täytyy paljastaa bottitietonsa oikeudessa"

12.07.2022 16:15 - Riia Frost

Elon Musk perui kohutun 44 miljardin dollarin Twitter-kauppansa ja nyt häntä uhkaa oikeudenkäynti.

Miljardööri Elon Musk, 51, ilmoitti peruvansa kohutun 44 miljardin dollarin Twitter-kauppansa viime viikon perjantaina. Musk perusteli päätöksensä sillä, ettei boteista koostuvien Twitter-käyttäjien määrästä ole tarkkaa tietoa. Tästä syystä Twitter on uhannut ryhtyvänsä oikeustoimiin saadakseen kaupan päätökseen. Musk oli itse sitoutunut maksamaan noin 19 miljardia euroa varoistaan 44 miljardin euron sopimuksen rahoittamiseen.

Musk vastaa Twitterin oikeushaasteuhkaukseen twiitissään, jossa on neljä kuvaa hänen nauravasta naamastaan, joiden vieressä on neljä eri tekstiä.

”He sanoivat, etten voisi ostaa Twitteriä. Sitten he sanoivat, etteivät he paljastaisi bottitietojaan. Nyt he aikovat pakottaa minut ostamaan Twitterin oikeudessa. Nyt heidän täytyy paljastaa bottitietonsa oikeudessa”, Muskin julkaisussa lukee.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Musk julkaisi myöhemmin vielä kuvan näyttelijä Chuck Norrisista pelaamassa shakkia vain yhdellä valkoisella pelinappulalla koko sarjallisen mustia pelinappuloita vastaan.

”Chuckmate”, Musk kirjoittaa leikitellen sanalla ”shakkimatti” ja Norrisin nimellä.

Twitterin sijoittajia ei kuitenkaan naurata, sillä sovelluksen osakkeet ovat olleet laskussa siitä asti, kun Musk teki kaupan heidän kanssaan. Myös Teslan, joka on Muskin nettovarallisuuden yksi tärkeimmistä kohteista, osakkeet olivat laskeneet noin 20 prosenttia sen jälkeen, kun Musk osti huhtikuun alussa 9,2 prosentin osuuden Twitteristä. Viime aikoina Teslan nettoarvo on jatkanut laskemistaan huomattavasti.

Elon Musk vitsailee Twitterin oikeushaasteuhkauksista twiitissään. (kuva: AOP)

Lue myös: Elon Musk kertoo nostavansa työntekijöidensä lastenhoitoetuuksia - ilmoitti asiasta Twitterissä

Lue myös: Elon Musk kommentoi kaksosten syntymistä: "Teen parhaani parantaakseni syntyvyyskriisiä."

Lähteet: CNN

Kilpailut

Uusimmat