Kuva: AOP / EPA-EFE

Dwayne Johnson ja Kevin Hart toteuttivat suositun TikTok-haasteen - some täyttyi naurulla

21.07.2022 11:15 - Riia Frost

Kevin Hart vitsailee videolla, että he tekivät suositun TikTok-haasteen pysyäkseen nuorison perässä.

Parhaimmat ystävykset showpainija Dwayne Johnson, 50, ja stand up -koomikko Kevin Hart, 43, viihdyttivät fanejaan huvittavalla videolla Instagramissa ja TikTokissa. Johnson ja Hart nimittäin innostuivat toteuttamaan TikTokissa trendaavan Tortilla-haasteen. Kyseisessä haasteessa kaksi henkilöä lyövät toisiaan tortillalla naamaan samalla yrittäen olla sylkemättä vettä pois suustaan.

”Voi huomata, että Kevin Hart on odottanut päivää, jolloin hän voi lyödä minua ilman seuraamuksia”, Johnson kirjoittaa julkaisussaan.

Humoristisella videolla nähdään Johnson ja Hart pelaavan erän kivi-sakset-paperi-peliä ratkaistakseen, kumpi saa ensimmäisenä lyödä toista tortillalla naamaan. Ensimmäisen erän voittaa Hart, josta koomikko innostuu niin, että hän alkaa hyppimään onnesta. Hart alkaakin hihittämään suu täynnä vettä ennen kuin hän lyö ystäväänsänsä vasempaan poskeen. Tämän jälkeen Hart hihittää entistä enemmän, kun taas Johnson yrittää viittoa ja hymistä viestittääkseen leikkimielisesti, että koomikko saa maksaa teostaan.

Seuraavan kivi-sakset-paperi-pelin voittaa jälleen Hart, mikä saa koomikon hyppimään entistä korkeammalle onnesta. Johnson ei ole kovin innoissaan molempien erien häviämisestä. Hart lyö toisen kerran, jonka jälkeen hän ei voi enää pidättää nauruaan, vaan sylkee hieman vettä ulos suustaan. Kaiken läimäyttelyn jälkeen Johnson siis voitti Tortilla-haasteen.

Johnson ei kuitenkaan saanut haasteen aikana mahdollisuutta lyödä tortillalla ystäväänsä, johon Hart keksii ratkaisun.

- Koska olen hyvä ystävä, annan sinun lyödä minua, Hart sanoo Johnsonille.

Johnson lyökin samalla sekunnilla Hartia tortillalla vasempaan poskeen, mutta se ei osu kovin hyvin, koska Hart ehti juuri kääntää päätään refleksimäisesti. Hart kuitenkin antaa Johnsonin lyödä häntä uudelleen ja tällä kertaa se onnistuu. 

Johnson paljastaa videon lopussa Hartille, että koomikon lyönnit todella sattui.

- Löit minua muuten helvetisti ensimmäisellä kerralla. Rikoit minun tärykalvoni, Johnson toteaa vitsikkäästi Hartin samalla nauraen.

Hart jopa vitsailee lopuksi, miksi he ylipäätänsä tekivät suositun Tortilla-haasteen.

- No, tässä me vain yritämme pysyä nykynuorison perässä, Hart toteaa.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Some täyttyi naurulla    

Artikkelia kirjoittaessa ystävykset ovat saaneet videollaan Instagramissa yli 13 700 000 katselukertaa ja TikTokissa yli 9,3 miljoonaa. Some täyttyikin lukuisista nauruemojeista ja moni kiitti Johnsonia ja Hartia päivän piristävästä videosta.

”Tämä on kultaa”, yksi ylistää.

”Nämä kaksi ovat kyllä aivan dynaaminen duo”, toinen kehuu.

”Kevin oli niin iloinen tästä hetkestä”, kolmas toteaa.

”Herran Jumala, tämä oli huvittava”, neljäs nauraa.

”Se, miten Kevin nauraa koko videon ajan on vain liian hauskaa”, viides kertoo.

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun ystävykset viihdyttävät fanejaan TikTok-haasteilla. Johnson oli aikaisemmin julkaissut TikTok-tilillään videon, jossa hän tekee Hartin kanssa Pass the phone -haasteen, eli suomeksi Anna puhelin eteenpäin. Kyseisessä haasteessa täytyy paljastaa tai kertoa jokin asia henkilöstä, jolle aikoo antaa puhelimen. Esimerkiksi Johnson sanoo videolla ”annan puhelimen jollekin, joka menetti neitsyytensä 22-vuotiaana”. Kyseisen TikTok-videon voit katsoa täältä.

Johnson ja Hart ääninäyttelevät molemmat tulevassa DC Superlemmikkien liiga -elokuvan englanniksi puhutussa versiossa. Johnson ääninäyttelee Superkoira Kryptoa ja Hart taas Ace-koiraa. Elokuva saapuu ensi-iltaan perjantaina 29. heinäkuuta.

Kuvateksti (kuva: AOP)

Lue myös: Dwayne Johnson haluaisi yhden supervoiman - käyttäisi sitä ystäväänsä

Lue myös: Kevin Hartin työntekijä varasti näyttelijältä yli 990 tuhatta euroa - 'Eli fantasioitaan todeksi'

Lähteet: CNN

Kilpailut

Uusimmat