Kuva: AOP

Leslie Grace rikkoo hiljaisuutensa liittyen hyllytettyyn supersankarielokuvaan: "Batgirl ikuisesti!"

04.08.2022 17:45 - Riia Frost

Leslie Gracen oli tarkoitus olla Batgirl-elokuvan päätähti, mutta elokuvastudio päätti jättää projektin pölyyntymään arkistoihin.

Uutisoimme eilen 3. elokuuta, miten DC Comicsin elokuvaprojekti Batgirl on hyllytetty Warner Bros. -elokuvastudion toimesta. Luotettavan lähteen mukaan syynä projektin hyllyttämiselle ovat huonosti menestyneet testinäytökset, kun taas Warner Bros. -studion sisäpiiriläiset väittävät, ettei päätös johtunut elokuvan laadusta, vaan siitä, että DC-elokuvien haluttiin olevan vain huippuluokkaa. 

Elokuvan ohjaajina piti toimia Adil El Arbi ja Bilall Fallah ja itse Batgirl-supersankariksi oltiin valittu Leslie Grace, 27. Lisäksi elokuvaa oli tarkoitus tähdittää muun muassa näyttelijät J.K. Simmons James Gordon -hahmona, Michael Keaton Batmaninä ja Brendan Fraser Firefly-vihollisena. 

Vaikka muut näyttelijät ovat toistaiseksi pysyneet vaitonaisina elokuvaprojektin hyllytyksen suhteen, Grace on päättänyt rikkoa hiljaisuutensa. Grace puhuu asiasta Instagram-julkaisussaan, jossa näkyy kuvia ja videoklippejä elokuvan kuvausten kulisseista. Julkaisussaan Grace ei avaa hyllytyksen syitä, mutta kirjoituksesta ja kulissiklipeistä voisi ymmärtää, että näyttelijä on haikein mielin elokuvaprojektin lopettamisesta.

”Olen tällä hetkellä varpaillani viimeaikaisten uutisten takia liittyen elokuvaamme Batgirl. Olen ylpeä kaikesta rakkaudesta, kovasta työstä ja aikeista, jotka kaikki uskomattomat näyttelijät ja väsymätön kuvaustiimimme antoivat tähän elokuvaan yli 7 kuukauden ajan Skotlannissa. Tunnen olevani siunattu, että sain työskennellä parhaimmiston kanssa ja olen muodostanut elinikäisiä ihmissuhteita tämän prosessin aikana”, Grace avaa.

”Kiitos jokaiselle Batgirl-fanille rakkaudesta ja uskosta. Sekä siitä, että sain pukea viitan ylleni ja muuttua, kuten Babs sanoi parhaiten, 'minun omaksi sankarikseni'. Batgirl ikuisesti!” Grace kirjoittaa lopuksi viitaten samalla Barbara Gordon -hahmoon, jonka tarinan elokuvan oli tarkoitus kertoa.

Warner Bro. -studio tai DC Comics eivät ole toistaiseksi kommentoineet aihetta tai Gracen julkaisua lainkaan. Gracen koko julkaisun voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Lue myös: Leslie Gracen tähdittämä Batgirl-elokuva hyllytettiin - projektiin käytettiin jo yli 68 miljoonaa

Lue myös: Batmanin apuri Robin tuli kaapista - biseksuaalisuudesta kerrottiin tuoreessa sarjakuvassa

Lähteet: Hollywood Life

Uusimmat