Kuva: AOP

James Bond -veikkauksissa pitkään pyörinyt nimi kumoaa huhut - "En tule olemaan se tyyppi"

17.02.2023 09:15 - Iiro Myllymäki

Idris Elba ei aio hypätä James Bondin rooliin.

Spekulaatio James Bondin seuraavasta esittäjästä käy kuumana. Yksi suosituimmista kandidaateista spekulaatioissa on ollut brittitähti Idris Elba, 50. Elba vaikuttaa nyt kumonneen huhut markkinoidessaan tulevaa Luther: The Fallen Sun -elokuvaansa.

Muun muassa Independent kirjoittaa Elban lausunnosta. Hän näyttelee BBC:n Luther-sarjan elokuvajatko-osassa nimiroolia, eli poliisi John Lutheria.

- Olemme työskennelleet tv-sarjan parissa noin kymmenen vuoden ajan, joten luonteva kunnianhimo on viedä se valkokankaalle. Tämä on johtanut tähän ensimmäiseen elokuvaan, Elba sanoi.

Tässä kohtaa mies nosti James Bondin esiin.

- Monet ihmiset puhuvat toisesta hahmosta, joka alkaa J:llä ja loppuu B:hen, mutta en tule olemaan se tyyppi. Olen John Luther. Se minä olen, Elba sanoi.

James Bond -spekulaatioissa on pyöritetty muun muassa Regé-Jean Pagen, Tom Hardyn ja Aaron Taylor-Johnsonin nimiä. Daniel Craig esitti ikonista hahmoa viimeisen kerran vuoden 2021 007 No Time to Die -elokuvassa. James Bond -elokuvien tuottajilla on merkittäviä kriteereitä seuraavalle salaisen agentin esittäjälle. Tuottajat ovat kertoneet, että näyttelijän on sitouduttava hahmon esittämiseen vähintään kymmeneksi vuodeksi. Fanit ovatkin arvelleet, että Idris Elba olisi 50-vuotiaana liian vanha aloittamaan roolissa.

Lue myös: Lepakko pilasi seksihetken - Idris Elba kertoo hauskan muiston elokuvan kuvauksista

Lue myös: James Bond -tuottajilla kova vaatimus hahmon seuraavalle esittäjälle - "Kaikki eivät halua sellaista"

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat