Kuva: AOP

Syy Daniel Craigin Bond-vetäytymiseen selvisi: Vaimo käski lopettamaan!

23.02.2016 19:15 - Pauliina Jokinen

Daniel Craig kärsii James Bondin roolinsa takia kroonisista kivuista.

Näyttelijä Daniel Craig on nähty James Bondin roolissa kymmenen vuoden ajan. Hurjien toimintaelokuvien kuvaukset ovat aiheuttaneet Craigilleuseita loukkaantumisia ja elokuvien kuvauksia on toisinaan jouduttu keskeyttämään, jotta näyttelijä ehtii parannella haavojaan.

Metro-lehden tietojen mukaan Craigia ei enää jatkossa nähdä Bondin roolissa. Mies on myös itse kertonut, ettei aio näytellä viidettä kertaa Bond-elokuvassa.

The Sun -lehden tietojen mukaan syy vetäytymiseen on ollut juurikin loukkaantumisten määrässä. Craig olisi itse halunnut tähdittää vielä Bondeja, mutta lehtitietojen mukaan miehen vaimo, näyttelijä Rachel Weisz, on toista mieltä. Ja juuri vaimon mielipide sai Craigin jättämään Bond-elokuvat

- Daniel tekee sen, mikä on parhaaksi hänen avioliitolleen, mutta hän haluaisi tehdä vielä yhden Bondin, miehen lähipiiristä kerrotaan lehdelle.

- Bond on hänen verissään, mutta hän on loukkaantunut jo niin monta kertaa.

Craig ja Muumio-elokuvasta tuttu Weisz avioituivat vuonna 2011. Weisz on ollut huolissaan miehensä voinnista.

- Hänellä on kroonisia kipuja, joista Rachel on huolestunut, eikä hän halua Danielin enää loukkaantuvan. Hän haluaa heidän kääntävän yhden sivun elämässään,

Lue myös: 5 asiaa, jotka johtavat onnellisempaan ja kestävämpään suhteeseen

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat