Tavallista elämää -ohjelma saa jatkoa - mukana myös Aurinkokuningas Juhani Tamminen

04.06.2014 13:09 - Katariina Näreaho

TV5:n suosittu realitysarja Tavallista elämää palaa syksyllä ohjelmistoon uusien tähtien kanssa.

Tavallista elämää -ohjelman ensimmäisen tuotantokauden viimeinen jakso nähdään tänään TV5:llä. Ensimmäinen kausi on ollut varsinainen menestys, joten jatkoa on luvassa jo ensi syksynä. Toisella tuotantokaudella mukana ovat seuraavat julkkikset:

JÄÄKIEKKOLEGENDA ja Suomen tunnetuin TV-kommentaattori Juhani "Tami " Tamminen on suomalainen kansallissankari, joka on tarjonnut suurelle yleisölle dramaattisia hetkiä koko uransa ajan. Mutta millaista on Tamin elämä parrasvalojen ulkopuolella? Millainen Tami on aviomiehenä, isänä ja isoisänä? Kenen kanssa Tami viettää vapaa-aikaansa? Täysillä elävä "Aurinkokuningas" järjestää TV5:n katsojille nyt aitiopaikat elämänsä pelissä.

(kuva: TV5)

YKSI SUOMEN TAVOITELLUIMMISTA kaunottarista, vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi on juuri muuttanut omaan asuntoon Helsingin Kallioon. Sara kiertää ympäri Suomea työkeikoilla ja tapaa paljon ihmisiä. Saraa, kuten muitakin nuoria aikuisia askarruttavat elämän suuret kysymykset. Mitä haluaisin tehdä isona, kohtaanko joskus sen oikean, hyväksytäänkö minut sellaisena kuin olen?

(kuva: TV5)

SUOMEN TUNNETUIMMAN ravintolamogulin Sedu Koskisen elämässä tapahtuu 24 tuntia vuorokaudessa. Tästä pitää huolen uusi perheenjäsen, pieni tyttövauva. Miten omia polkujaan kulkemaan tottunut uros yhdistää yökerhojen pyörittämisen ja vaipanvaihdon? Riittääkö aika myös parisuhteen hoitamiselle avovaimo Minnan kanssa? Sedu on päättänyt olla vahvasti läsnä tyttärensä elämässä, mutta oppiiko kokenut kettu lähtemään kotiin kesken juhlien?

(kuva: TV5)

MALLI JA FITNESS-urheilija Janni Hussi kutsuu katsojat seuraamaan kansainvälisen nuoren naisen elämää. NHL-tähti Lauri Korpikosken kanssa seurusteleva Janni kiertää esiintymässä ympäri Suomea ja valmistautuu samaan aikaan täysillä MM-karsintoihin. Lisäksi pitäisi ehtiä tapaamaan kavereita ja viettämään lomaa oman kullan kanssa. Syksyllä on edessä paluu yhteiseen USA:n kotiin Laurin kanssa. Miten kaikki tämä mahtuu yhteen elämään? Mitä sanovat ystävät ja sukulaiset?

(kuva: TV5)

Tavallista elämää -sarjan intiimein ja koskettavin osa ohjelman materiaalista on jälleen päähenkilöiden itsensä kuvaamaa. Ensimmäisellä tuotantokaudella mukana olivat The 69 Eyes -yhtyeestä tutut Jyrki 69 ja Jussi 69, Sofia Ruusila-Nousiainen ja Niko Nousiainen, Susanna Penttilä sekä Heikki Lampela.

Tavallista elämää
ensimmäisen kauden päätösjakso keskiviikkona klo 19.00
TV5

Kilpailut

Uusimmat