Kuva: AOP

Jesse Puljujärvi loisti NHL-harjoitusottelussa - tämä maali nousi otsikoihin!

17.09.2016 22:24 - Mikko Räsänen

Jesse Puljujärvi nousi otsikoihin heti ensimmäisessä pelaamassaan harjoitusottelussa.

Jesse Puljujärvi nousi kentän hahmoksi, kun Edmonton Oilersin nuorista lupauksista koostuva joukkue kohtasi Vancouver Canucksin vastaavan joukkueen. Oilers voitti ottelun 4-1 ja Puljujärvi oli pisterohmu iskien tehot 2+1=3. 

Ensimmäisen maalinsa Puljujärvi lämäsi suoraan syötöstä, mutta hänen toinen maalinsa oli se, mikä nousi puheenaiheeksi. Maali syntyi, kun Puljujärvi sai kiekon omalla alueellaan. Hän kiihdytti täyteen vauhtiin ja hyökkäysalueelle päästyään teki pienellä harhautuksella itselleen tilaa. Hyökkäyksensä Puljujärvi päätti laukomalla kiekon Canucks-maalin yläkulmaan. Maalissa torjui kova maalilahtilupaus Thatcher Demko, joka valittiin viime kaudella koko NCAA-yliopistoliigan parhaaksi maalivahdiksi. Hän ei kuitenkaan voinut suomalaisen vedolle mitään.

Katso alta Puljujärven upea maali. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Ottelun jälkeen Puljujärvi joutui toimittajien ympäröimäksi. Suomalainen oli kuitenkin vaatimaton. Hän kertoi, että oli vähän ruosteessa, koska takana oli ollut niin monen kuukauden tauko. Puljujärvi lupasi, että jatkossa hän pystyy vieläkin parempaan.

Lue myös: Liigan uudet ulkomaalaiset arvioissa - Kärppien hankinnat onnistuneet parhaiten

Lue myös: NHL-pomo: Patrik Laine paras sitten Teemu Selänteen!

Kilpailut

Uusimmat