Kuva: Getty Images

Ghost-johtohahmo voi huokaista helpotuksesta - oikeus hylkäsi entisten jäsenten vaatimukset

17.10.2018 18:00 - Lauri Kujanpää

Ghostin uusin albumi nousi tyylikkäästi Yhdysvalloissa listalla sijalle 3.

Oikeus on hylännyt Ghost-yhtyeen entisten jäsenten kanteen johtohahmo Tobias Forgea, 37, vastaan, uutisoi Blabbermouth-sivusto. Jäsenet vaativat Forgelta rahaa maksamattomista palkoista ja muista korvauksista noin puolitoista vuotta sitten. Nyt kuitenkin Ruotsin oikeus on katsonut, että Forge on syytön ja entiset jäsenet joutuvat maksamaan miehen oikeudenkäyntikulut.

Papa Emeritus ja Cardinal Copia -hahmoista tunnettu Forge vaati takaisin noin 2 miljoonan kruunun, eli noin 195 000 tuhannen euron edestä oikeudenkäyntikuluja. Oikeus kuitenkin katsoi, että maksettavaa jäsenille jää 1,3 miljoonaa kruunua, eli noin 126 000 euroa. Ex-jäsenillä on kolme viikkoa aikaa valittaa päätöksestä.

Ghostin uusin albumi Prequelle oli jättimenestys. Se nousi useassa maassa, kuten Ruotsissa ja Suomessa, albumilistan paalupaikalle ja Yhdysvalloissakin sijalle kolme Billboard 200 -listalla. Ghost on tämän hetken tunnetuimpia rock-yhtyeitä ja tulee lämmittelemään Metallicaa ensi kesän Suomen keikalle Hämeenlinnaan.

Lue myös: Entiset Ghost-jäsenet haastoivat yhtyeen nokkamiehen oikeuteen

Lue myös: Uuden Ghost-basistin henkilöllisyys paljastui? Katso paljon puhuvat kuvat

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat