Kuva: Getty Images

Iron Maidenin jäsenet puhuvat Rock and Roll Hall Of Famesta - "Sitä pyörittää roskajoukko"

01.11.2018 15:45 - Lauri Kujanpää

Bruce Dickinson sekä Steve Harris ovat molemmat kommentoineet kunniagalleriaa.

Iron Maidenin johtohahmo Steve Harris, 62, kertoi Rock Talk With Mitch Lafonin haastattelussa, että ei mieti Rock and Roll Hall Of Famea juurikaan eikä se vaikuta miehen tekemisiin. Useat fanit ovat olleet raivoissaan siitä, miksi Iron Maiden ei ole vielä päässyt kyseiseen kunniagalleriaan.

- Olisihan se varmaan ihan mukavaa päästä sinne, mutta ei se ole mitenkään tarkeää. En ole koskaan miettinyt tuollaisia asioita. Minua kiinnostaa vain tehdä hyvää musiikkia ja soittaa hyviä keikkoja ja se siitä. Toivon, että ihmiset ja fanit arvostavat juuri sitä. Tietenkin palkintojen saaminen on mukavaa, mutta ei niiden takia yöunia menetä.

Harris kertoo, että mielipiteensä on hänen omansa eikä tiedä, miten muut Iron Maidenin jäsenet asiaan suhtautuvat.

- Se on minun mielipiteeni. En tiedä muista, mutta minulle palkinnot eivät ole niin tärkeitä. Muut tekevät siitä suurempaa meteliä kuin me, Harris sanoo.

Harrisin yhtyetoveri Bruce Dickinson, 60, on kuitenkin ehtinyt räyhätä asian puolesta. Dickinson sanoi medialle aikaisemmin viime kuussa, että Iron Maidenin pitäisi ehdottomasti olla osana Hall Of Famea. Kultakurkku Dickinson kertoi mielipiteensä kohtuullisen suoraan.

- Koko Hall Of Famea pyörittää roskajoukko, joka ei erottaisi rock and rollia, vaikka se iskettäisiin suoraan heidän naamaansa. Heidän täytyy lopettaa masennuslääkkeiden ottaminen ja juoda enemmän olutta, Dickinson täräyttää.

Siitä monet ovat varmasti samaa mieltä, että Iron Maiden on ansainnut paikkansa Hall of Fameen. Se on kuitenkin maailman kaikkien aikojen menestyneimpiä rockyhtyteitä, katsoi asiaa sitten levymyyntien, fanimäärän tai keikkapaikkojen koon kannalta.

Laitetaan vielä tähän loppuun bändin yksi klassikoista.

Lue myös: Bruce Dickinson sai motivaatiota syöpätaistelusta - "Ikinä ei tiedä, milloin täältä poistuu"

Lue myös: Iron Maiden villitsi suomalaisyleisön Hartwall Arenalla - katso videoita eiliseltä keikalta

Lähde: Blabbermouth

Uusimmat