Kuva: All Over Press

Ace Frehley ei säästele sanojaan KISS-leirin suuntaan - "Pa*ka tulee osumaan tuulettimeen"

30.01.2019 12:45 - Lauri Kujanpää

Purkaus liittyy Simmonsin ja Stanleyn Guitar World -lehden haastatteluun.

Kiss-yhtyeen ympärillä kuohuu ja kovasti. Ensin Gene Simmons ja Paul Stanley olivat puhuneet Guitar World -lehden haastattelussa, että alkuperäiskitaristi Ace Frehley ja alkuperäisrumpali Peter Criss saattaisivat astua heidän kanssaan lavalle, mutta kokonaiseen kiertueeseen miehistä ei olisi. Näin Simmon puhui asiasta

- Ace ja Peter ovat saaneet kolme mahdollisuutta, mutta ovat joka kerta saaneet potkut huumeiden, alkoholin, huonon käytöksen ja epäammattimaisuuden takia. He eivät kantaneet vastuutaan. Toki voisimme antaa Acen ja Peterin soittaa kanssamme, mutta he eivät enää koskaan ole Kiss:n jäseniä.

Stanley jatkaa: - Juhlimme yhtyeen saavutuksia ja sen historiaa. Haluaisin nähdä jokaisen jossain vaiheessa lavalla, ja jos tuo tulee tapahtumaan, se on heidän valintansa, ei minun.

Nyt Frehley on tulistunut Simmonsin ja Stanleyn sanomisista kovasti. Kitaristi julkaisi Facebook-sivullaan tiedotteen asiasta otsikoinnilla "Hanskat ovat tippuneet!". Mies kirjottaa muun muassa seuraavasti:

"Gene, muistisi ei toimi nyt. Minua ei koskaan erotettu Kissistä, vaan lopetin itse kahdesti (en kolmesti), koska sinä ja Paul olette kontrollifriikkejä ja teidän kanssanne on vaikea työskennellä. Olen ollut 12 vuotta selvänä ja te sanotte yhä, että en voi soittaa koko iltaa? No, olen tehnyt niin jo 12 vuotta.

Olen myös menestynein sooloartisti alkuperäisestä Kiss-kokoonpanosta ja olen ylpeä siitä, vaikka olettekin yrittäneet suistaa sen raiteilta.

Kirsikkana kakun päällä kourit vaimoani Capitol Recordsin takatilassa ja yritit kosiskella häntä, silloin kun autoin sinua Vault-hommasi kanssa. Vaimoni halusi haastaa sinut oikeuteen, mutta sanoin hänelle, että ei tee sitä."

Lopuksi Frehley pamauttaa vielä melkoisen vaatimuksen:

"Jos ette anna minulle oikeaa anteeksipyyntöä, tarjoa minulle vanhaa työtäni, ja ette poista Tommy Thayeria siltä valtaistuimelta, jonka minä loin, niin pa*ka tulee osumaan tuulettimeen ja sitä ei pystytä pysäyttämään"

Saapa nähdä, millainen show tästä oikein tulee. Koko Frehleyn julkaisun näet alta tai tästä.

Tällä hetkellä Kiss:n muodostavat Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer sekä Tommy Thayer.

Lue myös: KISS jättää hyvästit suomalaisille faneilleen ensi kesänä - myös Def Leppard nähdään Hyvinkäällä

Lue myös: Mötley Crüe -pomo: "Ace Frehleyn pitäisi soittaa KISS-kiertueella"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat