Kuva: AOP

Ozzy Osbourne paljastaa: Uusi sooloalbumi valmistui muutamassa viikossa!

17.09.2019 22:45 - Lauri Kujanpää

Lähtolaukauksena toimi vierailu räppäri Post Malonen kappaleella.

Useissa erilaisissa vastonkäymisissä viime vuosina ponnistellut Ozzy Osbourne, 70, antoi pitkän haastattelun The Sun -lehdelle. Pettämisskandaaleissa, loukkaantumissumuissa ja sairastelujen keskellä taistellut Osbourne ilmoittaa fanien iloksi, että on saanut tehtyä uuden sooloalbumin.

Lähtölaukaus levylle oli ollut Osbournen vierailu räppäri Post Malonen kappaleella, josta uutisoimme viime viikolla.

- En ollut koskaan kuullutkaan koko skidistä, ja yhtäkkiä hän halusi minut mukaan laulamaan. Joten tein sen ja asiat johtivat toiseen, jolloin päädyinkin nauhoittamaan omaa albumia Post Malonen tuottajan Andrew Wattin kanssa. Se sisältää vain yhdeksän biisiä, mutta toimi lähtölaukauksena tälle pisteelle, missä olen nyt.

Albumin teossa ei kovin kauaa mennyt.

- Koko albumi oli valmis neljässä viikossa. Sanoin Sharonille, että minusta tuntuu, että en ole tehnyt albumia, sillä emme ehtineet edes riidellä, Ozzy nauroi ja jatkoi:

- Olen kaivannut musiikkia todella paljon. Fanini ovat lojaaleja ja ovat odottaneet uutta musiikkia. Tämä on ensimmäinen sooloalbumini kymmeneen vuoteen, joten olen ollut hieman hukassa asioista. Mikä ihme on esimerkiksi Spotify?

Vielä ei tiedetä, milloin ja missä albumi julkaistaan. Jos levy on kuitenkin valmis, voisi olettaa, että kauan ei tarvitse fanien pimennossa elellä.

Lue myös: Sharon Osbourne: "Ozzy kärsii kovista kivuista"

Lue myös: Ozzy Osbourne vierailee Post Malonen albumilla - kuuntele biisi tästä

Lue myös: Ozzy Osbourne joutui sairaalahoitoon - vaimo kertoi asiasta Twitterissä

Lue myös: Ozzy Osbourne valehteli seksiriippuvuudestaan pettämiskohun aikana - "Jäin vain kiinni"

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat