Kuva: AOP

Rock and Roll Hall Of Famen ehdokkaat julki - Motörhead-rumpali tulistui

16.10.2019 22:45 - Lauri Kujanpää

Listalta löytyvät muun muassa Judas Priest sekä T.Rex.

Rock And Roll Hall Of Famen vuoden 2020 ehdokkaat on julkaistu. Ehdolla ovat tällä kertaa Judas Priest, MC5, Motörhead, Nine Inch Nails, Soundgarden, T.Rex ja THIN LIZZY.

Myös Notorious B.I.G., Whitney Houston, Pat Benatar, Dave Matthews Band, Depeche Mode, The Doobie Brothers, Kraftwerk, Rufus Featuring Chaka Khan sekä Todd Rundgren ovat listalla mukana.

Pientä kohinaa on aiheuttanut muun muassa se, että Motörhead on ehdokkaana kokoonpanolla Lemmy Kilmister, Phil "Philthy Animal" Taylor sekä "Fast" Eddie Clarke. Tämä meinaa sitä, että yhtyeen viimeisimmät jäsenet, Mikkey Dee sekä Phil Campbell eivät voi päästä kunniagalleriaan.

Dee kertoi tunnelmistaan Billboard-julkaisulle.

- Tämä on puhdasta vääryyttä ja tiedän, että Campbell on myös pettynyt. Me kannoimme yhtyeen lippua 25 vuotta ja autoimme tekemään Motörheadista sen, mitä se on nyt. Olimme bändissä mukana pidempään kuin muut, Lemmya lukuunottamatta. Kokoonpano, joka on ehdolla, oli kasassa vain muutaman vuoden.

Ehdolla oleva kolmikko soitti legendaarisella Ace of Spades -levyllä, jonka nimikkokappale on yksi rock-maailman tunnetuimmista.

Lue myös: Fanit äänestäisivät Mötley Crüen Hall of Fameen - kolmannella sijalla Iron Maiden

Lue myös: Kuinka Def Leppard -nimi keksittiin? Yhtyeen solisti Joe Elliot muistelee bändin alkuvuosia

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat