Kuva: AOP

Ozzy Osbournen Suomen-keikan päivämäärä varmistui - myös uusi kappale julki

11.11.2019 13:07 - Lauri Kujanpää

Judas Priest toimii kiertueen erikoisvieraana kaikilla paikkakunnilla.

Legendaarinen Ozzy Osbourne. 70, on joutunut siirtämään Suomen-keikan päivämääränsä jo muutaman kerran, sillä mies on sairastellut kovasti.

Nyt konserttijärjestäjä Live Nation kuitenkin tiedottaa, että No More Tours 2 -niminen kiertue jatkuu kaikesta huolimatta ja Pimeyden Prinssi saapuu Suomeen 7. joulukuuta vuonna 2020. Konsertti nähdään Hartwall Arenalla Helsingissä.

Kuusiviikkoisen Euroopan kiertueen osuus alkaa Ozzyn kotimaasta Iso-Britanniasta lokakuun 23. päivä, päättyen joulukuun 7. päivä Helsinkiin. Kiertueella on useita keikkoja eri puolilla Iso-Britanniaa, mukaan lukien Halloween show Osbournen kotikaupungissa Birminghamissa. Euroopan päivämäärät sisältävät myös konsertit Saksassa, Itävallassa, Italiassa, Espanjassa, Sveitsissä ja Ruotsissa.

Judas Priest toimii kiertueen erikoisvieraana kaikilla paikkakunnilla.  

Helmikuun 2019 ja 2020 Suomen keikoille ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle keikkapäivälle. Lipunmyynti joulukuun 2020 konserttiin Hartwall Arenalla on käynnissä. Mikäli uusi keikkapäivämäärä ei sovi, voi jo ostetut liput palauttaa Ticketmasteriin 29.2.2020 saakka. 

Osbourne julkaisi myös vastikään uuden kappaleen Under The Graveyard. Voit kuunnella sen alta tai suoraan Spotify-palvelusta.

Lue myös: Ozzy Osbournen Suomen-keikka siirtyy - syynä niskavamma

Lue myös: Sharon Osbourne paljasti: Ozzyn uusi albumi julki jo vuoden alussa!

Kilpailut

Uusimmat