Kuva: AOP

Sharon Osbourne paljasti: Ozzyn uusi albumi julki jo vuoden alussa!

29.10.2019 22:45 - Lauri Kujanpää

Ozzy nauhoitti uuden albumin kahdessa viikossa.

Uutisoimme syyskuussa, että pimeyden prinssi Ozzy Osbourne, 70, on saanut tehtyä uuden sooloalbumin. Lähtölaukaus levylle oli ollut Osbournen vierailu räppäri Post Malonen kappaleella.

- En ollut koskaan kuullutkaan koko skidistä, ja yhtäkkiä hän halusi minut mukaan laulamaan. Joten tein sen ja asiat johtivat toiseen, jolloin päädyinkin nauhoittamaan omaa albumia Post Malonen tuottajan Andrew Wattin kanssa. Se sisältää vain yhdeksän biisiä, mutta toimi lähtölaukauksena tälle pisteelle, missä olen nyt, Ozzy kertoi. Voit lukea lisää tästä.

Nyt Osbournen vaimo Sharon Osbourne, 67, on paljastanut, että kahdessa viikossa tehty albumi julkaistaan hyvin pian, nimittäin jo ensi vuoden tammikuussa. Asia paljastui SiriusXM-kanavan haastattelussa.

- Albumi on valmis ja se tulee ulos tammikuussa, Sharon lipsautti.

Sharon Osbourne myös kehui Post Malonen kappaletta, jolla Ozzy vierailee.

- Sillä pyyhkii mahtavasti. Se on tällä hetkellä radioiden top 40 -listalla ja jatkaa nousuaan. Tuo biisi teki hyvää Ozzylle, sillä hän tunsi itsensä jossain vaiheessa todella arvottomaksi. Ozzy katseli bändien esiintymisia ja erilaisia dokumentteja televisiosta ja kertoi vain, kuinka haluaa elämänsä takaisin. Mutta hän on parantumassa ja hän tulee vielä takaisin.

Lue myös: Ozzy Osbourne paljastaa: Uusi sooloalbumi valmistui muutamassa viikossa!

Lue myös: Zakk Wyldea ei kuulla Ozzy Osbournen uudella albumilla: "Emme tehneet siinä mitään"

Lähde: Loudwire

Uusimmat