Kuva: AOP

Ozzy Osbournella ristiriitaiset ajatukset lepakko-kohusta: 'En halua, että minut muistetaan siitä'

03.03.2020 19:45 - Lauri Kujanpää

Osbourne julkaisi viime kuun lopulla uuden sooloalbumin.

Black Sabbath -yhtyeessä nuorena maailman valloittanut Ozzy Osbourne, 71, alkoi soolouralle 70-80-luvun vaihteessa saatuaan potkut Sabbathista, ja miehen ensimmäinen sooloalbumi Blizzard Of Ozz julkaistiin vuonna 1980. Albumista tuli hitti ja tämän jälkeen Osbourne kiersi ahkerasti maailmaa oman yhtyeensä keulilla.

Yksi muistettavimmista tapahtumista Osbournen uralla sattui vuonna 1982, kun mies puraisi lepakolta pään irti kesken konsertin. Osbourne sanoikin tuoreessa Los Angeles Daily News -lehden haastattelussa, että uskoo, että hänet muistetaan juurikin tuosta tapauksesta.

- Se ei ole asia, josta haluan, että minut muistetaan, mutta minä tulen silti aina olemaan se mies, joka puraisi lepakolta pään irti. Se tulee olemaan varmaankin myös muistokirjoitukseni. En jaksa kuitenkaan välittää siitä.

Elämäkertakirjassaan I Am Ozzy Osbourne kertoi, että joku oli tuolloin heittänyt yleisöstä lepakon lavalle ja laulaja ajatteli, että kyseessä oli ollut lelu. Kun mies oli puraissut eläimeltä pään irti ja huomannut, että suu täyttyykin verestä, oli hän mennyt paniikkiin ja joutunut sen jälkeen juoksemaan erilaisissa rokotuksissa.

Osbournen uusin sooloalbumi, Ordinary Man, julkaisiin viime kuun lopulla. Levyn ensimmäinen singlejulkaisu oli Under the Graveyard -niminen kappale, jonka voit kuunnella alta.

Jos video ei näy, katso se tästä.

Lue myös: Ozzy Osbourne uudesta albumistaan: 'Ensimmäinen, jonka olen tehnyt selvin päin'

Lue myös: Ozzy Osbourne avautuu diagnoosistaan - "Minulla on ollut se jo vuodesta 2003"

Lue myös: Ozzy Osbournen Suomen-keikan päivämäärä varmistui - myös uusi kappale julki

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat