Robert Heleniuksen kohtaava nyrkkeilijätähti: Runkkaan ennen jokaista ottelua!

31.03.2017 13:06 - Senni Loikala - Luettu 1 679 kertaa

Toukokuussa Hartwall Arenalla kehään nouseva Dereck Chisora kertoo pistävänsä kaiken peliin, jotta hän veisi voiton Heleniuksesta.

Brittiläinen raskaansarjan nyrkkeilijä Dereck Chisora, 33, ja Robert Helenius ottelevat 27. toukokuuta Hartwall Arenalla Helsingissä. Chisora on paraillaan Suomessa ja vieraili perjantaina Radio Cityn Aamun Ville Kinaretin ja Mikko Honkasen juttusilla.

Chisora kertoi lähetyksessä, että hän tulee tekemään parhaansa Heleniuksen voittamiseksi.

- Siitä tulee hyvin jännittävä ilta, koska minulla ei ole paljon pelejä jäljellä. Aion pistää kaikkeni peliin seuraavassa kymmenessä ottelussa ennen eläkkeelle jäämistäni, nyrkkeilijä kommentoi.

Kaksikko on otellut toisiaan vastaan aiemminkin. Helenius kaatoi Chisoran vuonna 2011, kun Helenius voitti arvostelutuomareiden hajaäänillä. Nyrkkeilypiireissä tuomiota kritisoitiin laajalta, sillä monet asiantuntijoista katsoivat Chisoran olleen kehässä Heleniusta parempi.

Kinaret ja Honkanen kysyivät Chisoralta, millaisia rutiineja tällä on ennen ottelua. Nyrkkeilijä empi aluksi kertoa totuutta.

- Tämä on varmaankin perheradiokanava, eikö vain? hän aloitti, mutta juontajien kannustettua häntä kertomaan koko tarinan, hän jatkoi:

- Ollakseni rehellinen tyydytän itse itseni. On hyvä rentouttaa itsensä.

Dereck Chisora kohtaa Robert Heleniuksen toukokuussa Hartwall Arenalla. (kuva: AOP)

Chisora muisteli haastattelussa myös tähänastista nyrkkeilijäuraansa ja nosti esille yhden erityisen pahan vastustajan:

- Paras kohtaamani nyrkkeilijä on ollut Tyson Fury, koska hän on niin pitkä, 206 senttiä, ja itse olen 187 senttiä. Furyn lyöminen oli hyvin hankalaa, koska hän myös liikkui erinomaisella tavalla.

Kuuntele Cityn Aamua arkisin kello 6-10. Seuraa Kinarettia, Honkasta ja Cityn Aamua myös Facebookissa. Pääset tykkäämään sivusta tästä.

Lue myös: Vantaalla nähtiin hurja tyrmäys - katso kuvasarja

Lue myös: Lehdistötilaisuudessa täysi rähinä päällä - nyrkkeilijä sai huonekalut lentämään

Lue myös: Klitshkon manageri: Tyson Fury dopingtestiin ennen ottelua!

Kilpailut

Uusimmat