Kuva: AOP

Nickelback-basisti puhuu edesmenneestä Panteran Vinnie Paulista - "Hän ei halunnut elää enää"

15.01.2019 16:45 - Lauri Kujanpää

Vinnie Paul kuoli sairaskohtaukseen vuonna 2018 ja hänen veljensä Dimebag Darrel murhattiin kesken konsertin vuonna 2004.

Nickelback-yhtyeen basisti Mike Kroeger, 46, puhui Silver Tiger Median haastattelussa edesmenneestä ystävästään, Pantera-legenda Vinnie Paulista, joka menehtyi 54-vuotiaana viime vuonna.

- Sekä Vinnien että hänen veljensä Dimen (Dimebag Darrel) tarina on hyvin traaginen. Luulen, että Vinnie luovutti lähes kaikessa, kun näki veljensä raa´an murhan. Luulen, että hän menetti elämänhalunsa ja hän ei halunnut olla ylipäätään elossa enää. Hän vain taisteli loppuun asti eikä koskaan oikeastaan voinut paremmin. Dimen murha rikkoi hänet kokonaan, Kroeger muistelee ja jatkaa:

- Oli hienoa tuntea nuo ihmiset. He olivat ainutlaatuisia, elämää suurempia persoonia. He rakastivat juomista  ja olisivat varmasti tarjonneet sinullekin muutaman drinkin.

Vinnie Paul kuoli sairaskohtaukseen vuonna 2018 ja hänen veljensä Dimebag Darrel murhattiin kesken konsertin vuonna 2004. Molemmat nousivat metallilegendoiksi Pantera-yhtyeestä.

Lähde: Blabbermouth

Lue myös: Panteran Vinnie Paul on menehtynyt 54-vuotiaana

Lue myös: Panteran Vinnie Paulin, 54, kuolinsyy selvisi - vakavia terveysongelmia

Lue myös: Panteran Vinnie Paulin testamentti julki - suurin osa omaisuudesta parhaalle ystävälle

Kilpailut

Uusimmat