Kuva: AOP

Ace Frehley uhkaili KISS-bändiä - Gene Simmons vastaa rauhallisesti

18.02.2019 13:30 - Lauri Kujanpää

Tällä hetkellä KISS:n muodostavat Paul Stanley, Gene Simmons, Tommy Thayer sekä Eric Singer.

Uutisoimme tammikuussa, kuinka Ace Frehley, 67, tykitti aimo annoksen lokaa KISS-yhtyeen suuntaan ja uhkaili lopuksi, että jos hän ei pääse yhtyeeseen takaisin, "pa*ka tulee osumaan tuulettimeen".

"Jos ette anna minulle oikeaa anteeksipyyntöä, tarjoa minulle vanhaa työtäni, ja ette poista Tommy Thayeria siltä valtaistuimelta, jonka minä loin, niin pa*ka tulee osumaan tuulettimeen ja sitä ei pystytä pysäyttämään" Frehley muun muassa kirjoitti Facebookissa.

Nyt KISS-basisti ja johtohahmo Gene Simmons, 69, on kommentoinut rauhallisesti Frehleyn kommentteja Los Angeles Times -lehdelle:

- En aio sanoa mitään muuta printissä, kuin että rakastan Acea ja Peteriä (Criss, alkuperäinen KISS-rumpali) ja että kiitän heitä ikuisesti. He ovat yhtä tärkeä osa, kuin minä ja Paul Stanley, tämän bändin perustamisessa. En aio arvailla, että miksi tunteet läikkyvät näin pahasti, mutta niin on käynyt ennenkin, Simmons sanoi.

On huhuttu paljon, että Ace Frehley ja Peter Criss saattaisivat soittaa joillakin KISS-keikoilla kuluvalla jäähyväiskiertueella. Saapa nähdä, mitä tulevan pitää.

Tällä hetkellä KISS:n muodostavat Paul Stanley, Gene Simmons, Tommy Thayer sekä Eric Singer.

Lue myös: Ace Frehley ei säästele sanojaan KISS-leirin suuntaan - "Pa*ka tulee osumaan tuulettimeen"

Lue myös: KISS jättää hyvästit suomalaisille faneilleen ensi kesänä - myös Def Leppard nähdään Hyvinkäällä

Lähde: Los Angeles Times

Kilpailut

Uusimmat