Kuva: AOP

Iron Maidenin Bruce Dickinsonille ei ole ongelma laulaa Blaze Bayleyn aikaisia kappaleita

30.07.2019 13:15 - Lauri Kujanpää

Dave Murray kehuu Dickinsonin ulosantia.

Iron Maiden kiertää tällä hetkellä Legacy Of The Beast -kiertueella, joka piipahti myös viime vuonna Suomessa. Kiertueella kuullaan kappaleita koko uran varrelta, myös Blaze Bayleyn -aikakaudelta.

Yhtyeen laulaja Bruce Dickinson, 60, kertoi Rock Talk With Mitch Lafon -podcastissa, että hänellä ei ole koskaan ollut ongelmia laulaa Bayleyn aikaista materiaalia.

- Elämä on liian lyhyt pumpatakseen egoa moisella. Se olisi suorastaan lapsellista ja typerää, jos se olisi ongelma. Jotkut niistä lauluista toimivat hyvin minun äänelläni ja jotkut eivät, mutta tiedätkö mitä? Ne ovat lauluja, jotka monet Maiden-fanit ovat ostaneet ja esimerkiksi The Clansman ja Sign Of The Cross ovat mahtavia kappaleita.

- Tietenkin Blazella on erilaisempi ääni kuin minulla, mutta minusta on kivaa käyttää matalampaa rekisteriä.

Iron Maiden -kitaristi Dave Murray, 62, kehui myös Dickinsonin suorituksia Forbes-lehden haastattelussa.

- Bruce laulaa ne aivan uskomattomasti. Me haluamme kunnioittaa jokaista Iron Maiden -kautta ja haluamme antaa faneille sellaisia kappaleita, joiden mukana he voivat laulaa. Jos miettii vaikka Sign Of The Crossia ja The Clansmania, nuo laulut ovat jo klassikoita. NIissä on kaikki se, mistä Maidenista on kyse: Hiljaiset introt, paljon vaihtelua, ja ne ovat pitkiä.

Lue myös: Iron Maiden -johtohahmo Steve Harris: "Emme ole puhuneet lopettamisesta"

Lue myös: Bruce Dickinson Iron Maidenin eläköitymisestä - "Emme kuole koskaan"

Lähde: Blabbermouth

Uusimmat